Marni je predstavio fantastičnu kolekciju za dom

19.08.2020.

Cijene kreću već od 20 funti...

Kad smo čuli za uzbudljivu kolaboraciju između luksuznog multibrend shopa Farfetcha i talijanskog modnog diva Marnija, malo je reći da smo bili uzbuđeni. Bili bismo zaista iznenađeni da nas ova kolekcija nije apsolutno osvojila, a priznajemo da su nam očekivanja bila velika.

Kolekcija pod imenom “Zooterico” donosi komade namještaja i detalje za dom, a glavni motivi su pletivo i jarke boje. Predstavljeni modeli uključuju naslonjače, ležaljke, košare, podmetače za stol, poslužavnike i različite tipove posuđa, a cijene kreću od čak samo 20 funti.

Kolekcija je inspirirana astrologijom te Kolumbijom i njezinim lokalnim obrtničkim vještinama i običajima. Komadi su u potpunosti ručno izrađeni, i to od ekološki prihvatljivih materijala. Više o koleciji možete saznati na istoj adresi gdje možete i obaviti shopping, odnosno na službenoj Farfetch stranici.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Farfetch

Pročitajte i...

Pokaži ljubav, ne bacaj! Farfetch zna kako udahnuti novi život iznošenim dizajnerskim komadima

Udruživši snage s londonskim restauratosrkim ateljeom The Restory, Farfetch nudi novu uslugu koja produžuje vijek omiljenih dizajnerskih komada

10 eklektičnih dizajnerskih torbi

Neobična statement torba nezamjenjiv je komad u svakoj garderobi, a ovih 10 komada garantirano privlače pažnju

Bliži se Valentinovo

Odabrali smo za vas najbolje odjevne komade i modne dodatke s uzorkom srca

wife nyc

Zaintrigirale su nas ove prkosne biljne skulpture

Sasvim drugačiji pogled na odnos prirodnog i artificijelnog

idis turato

Učite od najboljih - u novom serijalu 'Meet the Leader'

Adria Luxury Society predstavlja video serijal koji slavi liderstvo, uspjeh i kreativnost, a u prvoj epizodi pogledajte van okvira s proslavljenim arhitektom Idisom Turatom

▲ Povratak na vrh