Novi Elle Décoration

Elle Decoration 12-2013
21.11.2013.

Uz prosinački broj Ellea darujemo vam i novi broj časopisa Elle Décoration u kojem ćete naći...

Uoči Božića proučite trendove u dekoriranju doma, otkrijte kako naglasiti bjelinu efektnim kontrastima i gdje nabaviti sve potrebno za uređenje blagdanskog stola.

Elle Decoration

Inspirativan božićni editorijal stilistice Selme Ferenčić i fotografkinje Slavice Subotić MacCormick

Doznajte zašto je Numen, nagrađivani hrvatsko-austrijskog kolektiv za produkt-dizajn, arhitekturu i uređenje interijera, ponovno u centru pažnje. Pogledajte kako izgleda njihov novi projekt u Yokahomi.

Zavirite u domove velikih dizajnera, Stefana Pilatija, Manola Blahnika i Azzedinea Alaïje, koji su ugostili slavnog fotografa Ivana Terestchenka.

Provjerite što je nova u liniji Ralpha Laurena za uređenje doma. Kakav je namještaj za dnevne sobe trenutačno u trendu i gdje ga možete nabaviti.

Od bračke vile u Povlji, preko stana u pariškoj četvrti La Marais do starog provansalskog ljetnikovca, predstavljamo građevine kojima je udahnut novi život.

Foto: press

Pročitajte i...

wife nyc

Zaintrigirale su nas ove neobične biljne skulpture

Sasvim drugačiji pogled na odnos prirodnog i artificijelnog

Otkrijte mračni glamur milanske vile

Villa Necchi Campiglio odiše ekscentričnim bogatstvom predratnih godina

kreativni nered

Kako kaos pretvoriti u udoban i oku ugodan kreativni nered

Kreativni nered može biti stil života, ali kako i zašto uopće nered napraviti kreativnim kad cijeli život težimo tome da stvari dovedemo u red? Dizajnerica interijera Katarina Kavain ima par ideja kako kreativni nered učiniti chic!

Kako urediti dnevni boravak po Feng Shui principu

Gdje živite i kako se osjećate, čini ogromnu razliku u vašoj kvaliteti života. Dnevna soba prostor je u kojem se okupljate vi, članovi vaše obitelji i prijatelji, stoga je važno osigurati da ovaj prostor ima dobar Feng Shui i pruži dobrodošlicu svima koji u njega uđu

štof by prostoria

Ovu shopper torbu iz Štofa moramo imati!

Zaljubljenici u vrhunski dizajn i premium komade hrvatske proizvodnje došli su na svoje: u zagrebački dućan Štof by Prostoria stigla je limitirana edicija dizajnerskih torbi koje su u trenutku postale ultimativni predmet želje

Vrtne stolice od recikliranih ribarskih mreža koje ovu sezonu želimo vidjeti na našim terasama

U susret obilježavanju Dana planeta Zemlje, JYSK je predstavio novu kolekciju vrtnog namještaja s naglaskom na stolice izrađene od starih ribarskih mreža kako bi se priključio globalnom povećanju svijesti o održivom razvoju.

▲ Povratak na vrh