Novo uzbudljivo mjesto za ljubitelje dobrog dizajna

20.10.2019.

Concept Store Selectedd

U uskom centru Zagreba, točnije u dvorištu Preradovićeve 32, naišli smo na Selectedd, novi concept store sa zanimljivim dizajnerskim predmetima za dom i izvan njega. Štovatelji lijepoga u Selecteddu mogu pronaći zaista sve i svašta, od namještaja, dodataka za sport i putovanja sve do društvenih igara i posebnih adventskih kalendara u kojima ćete umjesto čokoladica pronaći whiskey ili gin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SELECTEDD.HR (@selectedd.hr) on

Prostor u Preradovićevoj u funkciji je showrooma i zamišljen je s namjerom da zainteresirani kupac ima priliku predmet ispipati i isprobati uživo, a zasad je kupovina moguća samo u sklopu web shopa. Prostor će vrlo skoro biti opremljen i malim šankom, za kojim će posjetioci moći pijuckati espresso, i primjerice, otputovati negdje daleko uz pomoć nekog od Kinfolkovih divnih vodiča ili uzbudljivih knjiga i časopisa koje dosad nije bilo moguće nabaviti na našim prostorima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SELECTEDD.HR (@selectedd.hr) on

 

Ponuda Selectedda osim dodataka za interijer i literature uključuje tehnološke dizajnerske poslastice kao što su KREAFUNK zvučnici te niz simpatičnih poklona za najvažnije ljubitelje dobrog dizajna u vašem životu. Svestrane objekte i šaroliku ponudu ipak možemo svesti pod jedan zajednički nazivnik, naime, ono što je svima zajedničko je visoka kvaliteta i oku i više nego ugodan dizajn.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SELECTEDD.HR (@selectedd.hr) on

 Piše: L.H.
Fotografije: Selectedd

Pročitajte i...

Predivan stan predivne Else Hosk

... je na prodaju za 3.5 milijuna dolara

U toplom zagrljaju naslonjača

Novi trend u uređenju interijera - naslonjači meki i bijeli poput oblaka

3 ideje za reinvenciju prostora

Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, donosimo 3 ideje za veliku promjenu u vašem prostoru uz minimalne zahvate

Kako postići da svako odijevanje bude poput shoppinga u luksuznom butiku

Događa li vam se često da stanete pred ormar i pomislite - nemam što obući?

▲ Povratak na vrh