Prodaje se kuća u kojoj je Meghan Markle živjela s bivšim suprugom

21.08.2019.

Pogled u bivši dom Vojvotkinje od Sussexa

Svijetom luksuznih nekretnina odjeknula je vijest da se za cijenu od 1.8 milijuna američkih dolara prodaje kuća u kojoj su živjeli Meghan Markle i njezin bivši muž Trevor Engelson.

Naime, prije nego što je upoznala Princa Harryja i prije kraljevskog vjenčanja koje se je održalo prošle godine, Meghan je živjela u Los Angelesu u luksuznoj četvrti Hancock Park u neposrednoj blizini Hollywooda, gdje su joj susjedi, među ostalima, bili Antonio Banderas, Shonda Rhimes i Milla Jovovich. U istom naselju nalazi se i kuća Erle M. Leaf House, u kojoj su u sklopu svoje američke ture 2011. godine odsjeli William i Kate, Vojvode od Cambrigdea.

 

Bivši dom Vojvotkinje od Sussexa sastoji se od 2 kata, 4 spavaće sobe i 3 kupaonice, no pretpostavljamo da joj se te brojke u odnosu na novu životnu situaciju čine prilično skromnima.

 

 

Iz informacija koje nudi službeni oglas saznajemo da je kuća na adresi 447 South Highland Avenue građena je u kolonijalnom stilu, prostor je bogat prirodnim osvjetljenjem, a unutarnje uređenje karakteriziraju moderna estetika i neutralni tonovi s nekoliko statement umjetnina.

 

 

Dok donju etažu zauzima veliki open space prostor s dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom, gornji je kat rezerviran za spavaće sobe. Meghan je u ovoj kući živjela u periodu od 2011. do 2013. godine, no nije poznato u čijem je vlasništvu kuća završila nakon rastave braka.

 

 

 

Piše: L.H.
Fotogafije: The Bienstock Group/Profimedia

Pročitajte i...

Ovog ljeta u interijer unesite boju lavande

Boja lavande jedna je od najpopularnijih ove sezone, a divno izgleda i u interijerima

Rese su najnoviji trend u uređenju interijera

Ovog ljeta ćemo unutrašnjost svojih domova ispuniti resama

Šumska zelena je nova hit boja u uređenju interijera

Ova duboka zelena boja će, čini se, biti najpopularnija iduće godine

Boja avokada je veliki trend u uređenju interijera

Boja avokada zavladala je kupaonicama i kuhinjama

Pleteni detalji su najveći trend u uređenju interijera

Ovog ljeta nose se pletene torbice, cipele i šeširi, ali su pleteni komadi ušli i u naše domove

15 ideja za male kuhinje koje će vas inspirirati kako urediti taj kutak u svom domu

Male kuhinje mogu biti prava noćna mora, no važno je samo pronaći pravi raspored elemenata i iskoristiti male trikove koji štede puno prostora

▲ Povratak na vrh