Nova kolekcija My Mon Mon-a ekskluzivno na ELLE Boutiqueu

24.06.2020.

Još jedan dobar razlog zašto ne smijete propustiti druženje u subotu!

Jedan od naših omiljenih brendova nakita pripremio je za nas pravu malu ekskluzivu! Naime, kako su nam otkrili u blic intervjuu koji vam donosimo u nastavku, svoju novu kolekciju My Mon Mon će premijerno pokazati upravo na subotnjem ELLE Boutiqueu. Dok zajedno s nama nestrpljivo odbrojavate dane do subote, pročitajte što nam još cure iz My Mon Mona pripremaju.


Što se u zadnje vrijeme sprema u kreativnoj radionici My Mon Mon-a? Na čemu trenutno radite?

Radi čitave situacije koje se protezala kroz posljednjih par mjeseci odlučili smo ne izlaziti javno s novim modelima nego ih predstaviti izložene upravo na Elle Boutiqueu. Radi opsega posla i jačanja branda u nekim neopipljivim, ali vidljivim vrijednostima bilo nam je lakše odlučiti se za ekskluzivu launchanja na eventu prije nego u medijima te kasnije nastaviti promociju putem socijalnih mreža.

 

Poznati ste po tome da se svi vaši komadi mogu prilagoditi klijentovim željama. Koriste li vaši kupci često tu uslugu?

Klijentice, a sve češće i klijenti koriste uslugu personaliziranja pojedinog modela prema svojim preferencijama bilo da se radi o proporcijama, duljini ili završnoj obradi. Izuzetno nam je drago da imamo mogućnost ponuditi svojoj publici takav oblik poslovne suradnje na obostrano zadovoljstvo.

 


Možete li neke svoje komade prozvati bestsellerima?

Sada više ne možemo istaknuti pojedine komade bestsellerima jer sve ide podjednako dobro, no novost u ponudi je prstenje od srebra sa opcijom pozlate koje trenutno mami najviše pažnje.

 

Što ste nam pripremile za ELLE Boutique?

Izložiti ćemo standardnu paletu proizvoda sa varijacijama na temu koju diktira svaki pojedini model, no kao što smo spomenuli prvi puta ćemo izaći sa novim modelima nikad objavljenim pa čak niti na našim platformama prodaje i promocije.

 

 

Dizajnerske komade My Mon Mon možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: My Mon Mon, Sara Pukanić

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

▲ Povratak na vrh