Nova kolekcija nakita mammii ‘hvata’ momente bunta i električni osjećaj godine koja leti

28.05.2021.

Maja Miletić dizajnira nevjerojatno jednostavan, a rječit 'statement' nakit koji možete pronaći na predstojećem Elle Boutiqueu

Radovi Maje Miletić nisu samo ukrasi za tijelo već prenose osjećaje dizajnerice nakita fascinirane ljudima, brzinom i vremenom koje leti. U protekloj je godini, između ostalog, dizajnirala i nakit za modnu kolekciju Lokomotive Lane Puljić, a kako je došlo do te suradnje te što nam je sve pripremila za novi Elle Boutique i dugo toplo ljeto – pročitajte u nastavku.

Što vam je trenutno najveća inspiracija?

Ljudi, snalažljivost, prilagodljivost, pokretljivost, brzina, zrak. Ime kolekcije je AIR21 jer sam htjela imenovati i nekako zadržati električni osjećaj ove godine koja leti.

Koji su materijali najzastupljeniji u novoj kolekciji nakita (i zašto)?

Najzastupljeniji materijali su mjed, srebro, srebro i mjed s pozlatom, ali i modeli napravljeni od zlata. Uskoro ću postojeće modele ‘zašareniti’ dragim kamenjem.

Koji vam je osobno najdraži komad iz nove kolekcije?

Najdraži komad iz nove kolekcije su mi Rebel naušnice, vrlo jednostavni modeli napravljeni od srebra u obliku čačkalice. Za mene trenutno savršeno utjelovljuju moment jednostavnosti, ali i bunta.

Od posljednjeg Elle Boutiquea surađivali ste s Lanom Puljić na modnim dodacima za kolekciju Lokomotive prikazanu na Tjednu mode u Milanu. Kako je došlo do te suradnje i hoćemo li neki od tih komada imati prilike vidjeti na Elle Boutiqueu?

Lana je izvrsna dizajnerica i predivna osoba. Svoj iskreni entuzijazam s lakoćom i brzinom pretače u nove projekte, iako se radi o ručno izrađenim komadima. Često smo razgovarale o suradnji i spajanju naših estetika, a sad se ukazala i prava prilika da to napravimo. Neki modeli će biti izloženi uz Laninu odjeću čiji su sastavni dio, no neki se mogu nositi i odvojeno.

Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?

Pripremila sam spektar modela, od jednostavnijih i prikladnih za poklone kad jednostavno niste sigurni što bi poklonili, do vrlo razrađenih, velikih komada za posebne prilike.

Dizajnerske komade Mammii Studio možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 12. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozadomacumodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Razgovarala: Kristina Stakor

Foto: Maja Miletić

Model: Laura Kvartuč / Relatum models

Pročitajte i...

Elle Boutique vratio dobru atmosferu i chic u centar Zagreba

Pogledajte kako je protekla savršena sunčana subota u Dežmanovom prolazu!

elle boutique

Ljeto nam se vratilo! A sve savršene ljetne kombinacije možete pronaći na Elle Boutiqueu - upravo sada

Zagrebačka špica preselila se u zelenu oazu Dežmanovog prolaza gdje se u opuštenoj atmosferi družimo uz koktele i vrhunski modni dizajn

elle boutique

Izdvojili smo 20 komada za ljeto sa stilom

Sve što vam je potrebno kako biste se ovog ljeta osjećali i izgledali odlično pronaći ćete danas na Elle Boutiqueu!

hudog & hucat

Namještaj za kućne ljubimce s dizajnerskim potpisom pronađite na Elle Boutiqueu

Hudog & Hucat domaći je brend koji stvara preslatke krevetiće za četveronožne članove obitelji

MALEZA će na Elle Boutiqueu predstaviti elegantne komade koje će žene nositi sa samopouzdanjem

Svaka žena u ormaru treba dobro odijelo i haljinu, a upravo takve komade pronašli smo u ponudi brenda MALEZA

krie design

Kreacije u kojima će stvarne žene izgledati i osjećati se - božanstveno

Svevremenske kolekcije Krie Designa nadahnute su stvarnim i moćnim ženama koje odjeći daju sasvim novu dimenziju, a ekskluzivne komade pronaći ćete na subotnjem Elle Boutiqueu

▲ Povratak na vrh