Ljetni modni dodaci domaćih dizajnera

08.08.2018.

Dubrovački Elle Boutique nudi bogatu paletu modnih dodataka domaćih dizajnera

Ove sezone naši dizajneri su se insprirali različitim stilovima, od haljina s meskičkim motivima brenda Loré, preko Japana Ana Marie Ricov, elegantne Lokomotive do opuštenog Soela. Zapostavili se nisu ni modni dodaci.

Dioralop je ove sezone osim kolekcije nakita, nastale u kolaboraciji s Majom Miletić, uveo i ‘fishnet’ torbe koje su trenutno jako u trendu. Torbe su rad Ane Bilić Spremić, a dostupne su i u Elle Boutique u Dubrovniku.

Osim neobičnih zahvata u konstrukciji košulja haljina ili balonera gdje su stvorili posve nove siluete statement odjevnih komada Klisab je popularan i po svojim torbama. Prepoznatljive po metalnim ringovima u funkciji ručke, zadobile su naklonost mnogih dama. Posebno atraktivni i laki za kombiniranje su modeli izrađeni od prozirnog materijala.

Sheriff&Cherry je ove sezone inspiriran adrenalinskim sportovim, utrkama automobila i bojama Rija. Od najnovijih oversized modela naočala metalnog okvira sa staklima u jarkim bojama, preko umjerenih plastičnih okvira u bojama, do klasičnijih modela brend je pokrio širok raspon stilova.

Najnovije kolekcije domaćih dizajnera kao i modni dodatci do 15. kolovoza su dostupni u hotelu Dubrovnik Palace, članu Adriatic Luxury Hotels grupacije.

Dizajneri koji su dio ove priče su Ana Maria Ricov, Dioralop, Klisab, Lokomotiva by Lana Puljić, Loré, Sheriff & Cherry i SOEL by Sonja Lamut.

Važna stvar je da sve dizajnerske komade posjetitelji mogu platiti i Mastercard® karticom te na taj način ostvariti pogodnost od 20 posto popusta.

Elle Boutique je otvoren svakog dana od 8 do 20 sati.

U nastavku pogledajte fotogaleriju modnih dodataka koje nudi.

 

 

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

▲ Povratak na vrh