Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater

09.06.2018.

U lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu jutros je predstavljeno sasvim novo shopping iskustvo – ELLE Boutique by Smartwater!

Novi projekt najuglednijeg domaćeg modnog magazina je u prekrasnom lapidariju Arheološkog muzeja ugostio najpoznatija i najuglednija imena domaće modne scene čiji se komadi na licu mjesta mogu i kupiti i to s popustom jer korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju popust od 20 posto.

Tako je kompanija Mastercard pružila svojim korisnicima neprocjenjivo iskustvo plaćanja, ali i uživanja u jedinstvenom doživljaju šopinga i druženja s domaćim dizajnerima.

Chic i casual okruženje poznatog zelenog dvorišta tako će večeras do 21h biti savršena kulisa za shopping pomno odabranih komada najboljih hrvatskih dizajnera u koji ste svi pozvani. Osamnaest najpopularnijih dizajnerskih imena danas ovdje predstavlja svoje komade, a to su IO Ivana Omazić, Dioralop, XD Xenia Design, I-Gle, Aleksandra Dojčinović, Charlie Design, Price on Request, Envy Room, Boudoir, ELFS, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Klisab, A’Marie, Loré, Lokomotiva by Lana Puljić, Sheriff & Cherry i Sovilj. Uz to, događaj su stigle podržati i brojne poznate osobe među kojima su Ana Begić Tahiri, Kristina Krepela, Miran Kurspahić, Rita Rumora i drugi.

ELLE i Smartwater nas pozivaju da nam se pridružite na cjelodnevnom modnom druženju uz odličnu glazbu i upoznate svoje omiljene dizajnere, a kući odnesete probrane, trendi komade s ELLE jamstvom!

Danas svi živimo ubrzanim životom. Način života i rada mijenjaju se u korak s tehnologijom, a što više tehnologija upotrebljavamo, čini se da imamo sve manje vremena za sebe i svoje zdravlje. Zato je za sve mlade, urbane, moderne, ambiciozne i znatiželjne Coca-Cola osmislila idealno rješenje za užurban način života. Nepogrešivo svježeg okusa Smartwater je apsolutni hit za svakodnevnu hidrataciju,” rekla nam je Ivana Boršić iz Coca-Cole. “Smartwater su već odabrale mnoge poznate osobe diljem svijeta. Poznata holivudska glumica Jennifer Aniston, koja u ispunjenom rasporedu uvijek nastoji pronaći i vremena za sebe, vodu Smartwater opisala je kratko i jasno: “Ona je nadahnuta i nadahnjuje.” U SAD-u i Velikoj Britaniji voda Smartwater je već pozicionirana kao broj jedan premium brend koji odiše inovacijama, prestižom i stilom. Žedni ste novosti? S vodom Smartwater nećete pogriješiti i zato odaberite pametno.”

Družimo se sve do 21 navečer uz DJ setove Korneta i Niobea. Za sve ostale detalje pratite Facebook event ELLE Boutiquea.

Foto: Robert Gašpert / Josip Regović Aleksandar Selak

Pročitajte i...

Blagdanski okusi zime

Neka vas zimski ugođaj ove godine odvede put juga

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Brunch kao gastro ritual koji ne izlazi iz mode

Bagel & Lobster Barr ultimativno je odredište za brunch

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

▲ Povratak na vrh