Pripremite se za modno događanje jeseni – ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu!

23.10.2020.

Jesenski Elle Boutique 2020. stiže u Zagreb 07. studenog u sasvim novom ruhu. Pod parolom Moda i glazba se vole – zajedno za Hrvatski glazbeni zavod, održat će se Elleovo modno događanje koje okuplja neke od najboljih domaćih dizajnera pod sloganima #stopostohrvatskidizajn #zajednozamodu #zajednozahrvatskiglazbenizavod. Pridružite nam se i otkrijte najnovije kolekcije po promotivnim cijenama!

Na krilima iznimno uspješnih događanja Elle Boutique ranijih godina, Elleova će platforma okupiti vodeća dizajnerska imena s ciljem promocije i pomoći domaćoj modnoj industriji te pozvati javnost da podrži i kupi 100% hrvatski dizajn. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn #zajednozahrvatskiglazbenizavod #zajednozamodu u subotu, 7. studenog od 10-19 sati dođite u Hrvatski glazbeni zavod na Elle Boutique i otkrijte kolekcije naših najistaknutijih dizajnera po promotivnim cijenama, na koje možete ostvariti dodatni popust od 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama.

Jesenski ELLE Boutique okuplja renomirana imena hrvatskog modnog dizajna: XD Xenia Design, donassy, Krie Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Hippy Garden, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Lokomotiva by Lana Puljić,  Link by Ogi Antunac, CULTURE by Lovro Krčar, Mirna Sišul, Algebra Apparel powered by Saša Joka, a moći ćete pronaći i modne dodatke omiljenih domaćih brendova poput Lykke, Mammii Jewellery, Natali Jewellery, Bags by Kristina, Amaranthine, Little Wonder i The ALL. ELLE Boutique partnerski podržavaju Mastercard i Citroën.

“Mastercard i ove godine nastavlja s podrškom jedinstvenog modnog događanja ELLE Boutique koje novim izdanjem podržava hrvatsku modnu industriju pogođenu aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Ove godine od posebne je važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i kreativce te kupuju proizvode s domaćim potpisom. Koristeći beskontaktno plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ne samo da doprinosimo održivosti domaće modne industrije već potrošačima osiguravamo brz, jednostavan i siguran način plaćanja,“ istaknula je Gea Kariž iz Mastercarda.

Vodeći se mišlju da moda i glazba idu zajedno, ovosezonski ELLE Boutique održava se u Hrvatskom glazbenom zavodu i obojen je dobrotvornim notama. Zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda, 144 godina stara „kuća u kojoj stanuje glazba“, pretrpjela je velika oštećenja u strašnom potresu koji je 22. ožujka zadesio grad Zagreb. Stoga će magazin ELLE kao organizator ELLE Boutiquea izdvojiti dio financijskih sredstava od prodanih dizajnerskih artikala za obnovu HGZ-a. ELLE Boutique tradicionalno će okupiti najpoznatije hrvatske dizajnere na zagrebačkoj špici i omogućiti im da iznesu visoku modu iz svojih showroomova i studija, a posjetiteljima pružiti jedinstveno iskustvo – kupnju dizajnerskih artikala po promotivnim cijenama i druženje s dizajnerima. Cjelodnevno događanje obogatit će mini koncerti i svirke s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, a u izvedbi komornog orkestra HGZ-a.

Modna industrija na globalnom nivou uvelike je pogođena aktualnom krizom uslijed pandemije koronavirusa, što je zahvatilo i domaće modne obrtnike te hrvatsku dizajnersku scenu. Život kakav smo poznavali prije pandemije uvelike se mijenja u svim sferama ljudskog djelovanja, pa tako i modi te ukazuje na potrebu održivosti. Održiva moda – eko dizajn, savjesna potrošnja, recikliranje, tzv. slow fashion ali i artikli s domaćim, hrvatskim potpisom – nešto je što trebamo prakticirati već danas. Upravo na tim načelim i s ciljem promocije domaće mode i dizajna – počiva ELLE Boutique. Podržimo hrvatsku modnu industriju i domaće obrtnike kroz platformu – ELLE Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn. Pomozimo i Hrvatskom glazbenom zavodu u obnovi nakon razornog potresa. Pridružite nam se!

Foto: ELLE arhiva

Pročitajte i...

hgz

Ne propustite: Ruski virtuozi sviraju za HGZ

Jedan od najznačajnijih violončelista današnjice Boris Andrianov i svjetski poznati pijanist Andrej Gugnin na inicijativu Danijela Gašparovića, voditelja umjetničke organizacije Cristoforium, sviraju donatorski koncert za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

lovro krčar

Korzeti i pancirke: Nova kolekcija Lovre Krčara za urbane buntovnike

Glavna zvijezda kolekcije je maskirni uzorak koji se uklapa u sve kombinacije

vortex strings

Kvartet Vortex Strings svira crossover u HGZ-u

Gudački kvartet Vortex Strings održat će u četvrtak 22. travnja u Hrvatskom glazbenom zavodu dugo pripremani koncert nazvan Beyond classic s odličnim crossover programom.

U 6:24 glazba je nadjačala sjećanje na potres

Na godišnjicu potresa, 22. ožujka u 6:24 u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda nastupili su brojni umjetnici na koncertu Glazba glasnija od potresa.

Na godišnjicu zagrebačkog potresa 22. ožujka 2021. u 6:24 koncert u HGZ-u - Glazba glasnija od potresa

U ponedjeljak 22. ožujka u 6:24 glazbenici će nastupiti u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda na koncertu simboličnog naziva Glazba glasnija od potresa.

Samo barok'n'roll: Laura i njena kći plešu na stolicama dok slušaju barok!

Zagrebački potres gotovo je srušio njezin drugi dom - dvoranu Hrvatskog glazbenog zavoda - no glazbenica Laura Vadjon i ovog puta - kao, uostalom, i svaki puta kad joj je bilo teško - odlučno tvrdi: 'Najsnažnija sam kad mi je najteže!'

▲ Povratak na vrh