Sestre iz Boudoira otkrivaju što bi svaka žena trebala imati u ormaru

25.06.2020.

Ususret ELLE Boutiqueu popričali smo s Moranom i Martinom iz Boudoira

Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, bolje poznate kao Boudoir, lica su koja volimo viđati iz godine u godinu na našem ELLE Boutiqueu. Što su nam za ovo izdanje pripremile i na čemu trenutno rade, otkrile su u blic intervjuu koji donosimo u nastavku.


Na čemu trenutno radite, hoćemo li uskoro vidjeti novu kolekciju?
Boudoir kolekcija spring/summer  je dostupna još od ožujka i naše klijentice su imale mogućnost kupnje putem našeg webshopa www.boudoir.hr cijelo vrijeme. Uskoro izlazi naša image kampanja koja neće direktno biti vezana uz sezonu već je više showcase komada koje smo kreirale kao posebnu mini kolekciju kojom nastavljamo kreativni kontinuitet brenda. U srpnju izlazi naša resort kolekcija inspirirana putovanjima na kojima smo bile prošle godine.
Što bi po vama svaka žena trebala imati u ormaru?

Kvalitetne klasične komade, ali i barem jedan statement komad odjeće po kojemu ćete biti prepoznatljivi.


Što je za vas idealna ljetna uniforma?
Lagani svileni kaftan koji funkcionira i za grad i za plažu.
Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?

Naši signature kaftani i tunike od finog bijelog pamučnog batista, moći će se kupiti upravo na Elle Boutiqueu.


Dizajnerske komade Boudoir možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Boudoir

Pročitajte i...

Pripremite se za modno događanje jeseni – ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu!

Jesenski Elle Boutique 2020. stiže u Zagreb 07. studenog u sasvim novom ruhu. Pod parolom Moda i glazba se vole – zajedno za Hrvatski glazbeni zavod, održat će se Elleovo modno događanje koje okuplja neke od najboljih domaćih dizajnera pod sloganima #stopostohrvatskidizajn #zajednozamodu #zajednozahrvatskiglazbenizavod. Pridružite nam se i otkrijte najnovije kolekcije po promotivnim cijenama!

Elle vam poklanja ekskluzivne ART OF TANNING Afrodita Professional proizvode

... ako se pretplatite na Elle! Postanite Elle godišnji pretplatnik jer prva 4 broja darujemo i šaljemo na kućnu adresu! Uz to, poklanjamo vam i VIP dar – neodoljive proizvode za sunčanje ART OF TANNING Afrodita Professional. Požurite jer prvih 10 pretplatnika osvaja VIP poklon!

Villa Sandi prosecco za ljetne užitke

Najpoznatiji proizvođač prosecca, vinarija Villa Sandi nalazi se sjeverno od Venecije gdje je područje poznato po talijanskom pjenušavom vinu, a uz vrhunsku ponudu vina, Villa Sandi vinarija poznata je i po mnogim kulturnim poveznicama s regijom Veneto.

Boudoir: "Prkosne haljine"

Dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević ljepotom veličanstvenih kreacija liječe naše teške misle uzrokovane koronakrizom

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

▲ Povratak na vrh