Sestre iz Boudoira otkrivaju što bi svaka žena trebala imati u ormaru

25.06.2020.

Ususret ELLE Boutiqueu popričali smo s Moranom i Martinom iz Boudoira

Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, bolje poznate kao Boudoir, lica su koja volimo viđati iz godine u godinu na našem ELLE Boutiqueu. Što su nam za ovo izdanje pripremile i na čemu trenutno rade, otkrile su u blic intervjuu koji donosimo u nastavku.


Na čemu trenutno radite, hoćemo li uskoro vidjeti novu kolekciju?
Boudoir kolekcija spring/summer  je dostupna još od ožujka i naše klijentice su imale mogućnost kupnje putem našeg webshopa www.boudoir.hr cijelo vrijeme. Uskoro izlazi naša image kampanja koja neće direktno biti vezana uz sezonu već je više showcase komada koje smo kreirale kao posebnu mini kolekciju kojom nastavljamo kreativni kontinuitet brenda. U srpnju izlazi naša resort kolekcija inspirirana putovanjima na kojima smo bile prošle godine.
Što bi po vama svaka žena trebala imati u ormaru?

Kvalitetne klasične komade, ali i barem jedan statement komad odjeće po kojemu ćete biti prepoznatljivi.


Što je za vas idealna ljetna uniforma?
Lagani svileni kaftan koji funkcionira i za grad i za plažu.
Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?

Naši signature kaftani i tunike od finog bijelog pamučnog batista, moći će se kupiti upravo na Elle Boutiqueu.


Dizajnerske komade Boudoir možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Boudoir

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

▲ Povratak na vrh