Retrogradni Merkur ponovno napada. Ovih pet horoskopskih znakova očekuje malo teže razdoblje…

19.06.2020.

Moguća su odlaganja projekata, suočavanja s nečijim lažima, pogrešne informacije i gubitak vrijednih stvari, a mnogi znakovi osjećat će napetost i zbunjenost. Naoružajte se strpljenjem, hrabrošću i debelim živcima jer od 18. lipnja do 12 srpnja vjerojatno vam ništa što se isplanirali neće ići po planu

Ako narednih dana izgubite važne papire, prolijete šalicu kave po laptopu ili ostanete bez poslovnog angažmana na koji ste računali, nemojte si to previše zamjerati. Duboko udahnite i mantrajte: to nisam ja, to je retrogradni Merkur u Raku. Pet će znakova jače osjetiti njegov utjecaj, a to su Rak, Ovan, Škorpion, Djevica i Jarac.

Rakove će iznenada preplaviti nove emocije, zbog čega će osjetiti nervozu i nesigurnost. Možda će triger biti neka osoba ili odnos iz prošlosti ili tajna koju su otkrili, u svakom slučaju nešto će ih natjerati da temeljito i ozbiljno preispitaju sebe i svoj život. Savjet: ne dopustite da vas obuzmu negativne misli o budućnosti, fokusirajte se na pozitivan ishod i razradite plan kako ga postići. Ovnove će stići neke ishitrene, loše odluke iz prošlosti koje ovih dana dolaze na naplatu. Umjesto da tražite krivce, stisnite zube i prihvatite odgovornost. I ova će kriza proći. Škorpioni će osjetiti da ih guše nakupljene emocije kao nikad prije. Dopustite im da izađu i olakšajte si dušu. Okolina će biti malo iznenađena što je netko samozatajan poput vas progovorio o onome što ga muči ali nemojte njihovu začuđenu reakciju shvatiti kao negativnu. Zapravo su oduševljeni. Djevice će se razočarati osobom iz svoje blizine koja ih je donedavna fascinirala. To će ih iznimno rastužiti ali gledajte na situaciju ovako: bolje da je sad pokazala svoje pravo lice nego da mislite kako na nju možete računati, pa vas ostavi na cjedilu u kriznoj situaciji. Jarčevi će se narednih dana osjećati kao da se cijeli svijet urotio protiv njih i trebat će im dosta energije da se nose sa svakodnevnim zadacima i očekivanjima okoline. Uzmite si svaki dan malo vremena za sebe i zahvalite na svim lijepim stvarima u svom životu. Ignorirajte loše. Mnoge od njih su samo prolazna faza.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografija: Profimedia

Pročitajte i...

Počinje doba Vodenjaka! Što astrologija predviđa za 2021.?

Kakva nas godina čeka, čitamo iz zvjezdanih karata

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

Zašto među prijateljicama definitivno trebate i jednu Bikicu

Možda su tvrdoglave i kad planu sklanjajte im se s puta, ali za svoje bi bližnje napravile sve. Iznimno su odane, srčane, tolerantne, iskrene,  snažne i duhovite, a na listi cool Bikica su i neke sjajne žene poput Audrey Hepburn, Penelope Cruz, Shirley MacLaine, Cher…

Stigao je horoskop za ožujak!

Kome će na početku proljeća zvijezde biti naklonjene?

Kako se pripremiti za retrogradni Merkur?

Pripremite se za posljednji retrogradni Merkur ove godine

▲ Povratak na vrh