Advent u Zagrebu i ove godine najbolji u Europi

12.12.2017.

Treću godinu zaredom Advent u Zagrebu proglašen je najboljim u Europi

Stranica European Best Destinations jučer je zatvorila svoju anketu u kojoj se glasalo za najbolji adventski sajam u Europi, a najviše je glasova ponovno dobio Advent u Zagrebu.

Za najbolji europski sajam glasalo je više od 200 tisuća ljudi iz 131 zemlje svijeta što dokazuje da je Zagreb doista zaslužio tu titulu. Drugo je mjesto pripalo gradu Colmaru u Francuskoj, treće Beču, četvrto Budimpešti, a peto Strasbourgu.

Što se sve ove godine može pronaći na zagrebačkom Adventu provjerite na njihovim službenim stranicama.

Piše: N.B.
Foto: adventzagreb.com

Pročitajte i...

Reunion restoran hilton

Uživajte u obiteljskom ručku uz dječje animatore u ReUnion restoranu hotela Canopy by Hilton Zagreb

Odličan ReUnion restoran u Branimir Mingle Mallu već je prepoznat kao sjajan izbor za nedjeljni ručak uz obitelj i prijatelje. Od ove nedjelje, 13. lipnja, od 13 do 16 sati, uživajte u dobrom društvu uz izvrsnu ponudu ukusne hrane po izboru iskusnog chefa kuhinje Marinka Topalovića.

Aleksandra Dojčinović multimedijalnim butikom oživjela centar Zagreba

Nagrađivana dizajnerica i poduzetnica proširila svoje poslovanje na čak 270 kvadrata mode i luksuza

Otvoren je najveći zabavni park u Family Mallu na Jankomiru!

Zabavni park u Family Mallu jednako će oduševiti djecu i roditelje. Dok djeca uživaju u raznovrsnim pustolovinama, roditelji shoppingiraju i uživaju u miru s pogledom na djecu uz kavu i kolač.

paramount

Za modnu inspiraciju posjetite novu trgovinu u strogom centru Zagreba

Poznata zagrebačka multi-brend trgovina obućom i modnim dodacima – Paramount, za 25. je rođendan otvorila vrata na novoj adresi u centru grada, na atraktivnoj lokaciji u Masarykovoj 15. Luksuzno uređen prostor savršeno je okruženje za modno uživanje u novoj kolekciji renomiranih brendova, kao što su Baldinini, Carlo Salvatelli, Chantal, Fabi, Inuikii, Lola Cruz, Pollini, Schutz i drugi. Posjetite je za dozu prave modne inspiracije!

AVANT GARDEN: Mjesto u Zagrebu o kojem pričaju najuspješniji poduzetnici

U Magazinskoj 16, iz bivšeg skladišta, niknuo je moderno uređen prostor, savršen za urbane evente i male weekend festivale

Zagrebačke ulice veselije i šarenije: Krase ih tri mala street art remek-djela

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba krenuo je umjetnički projekt Ulični triptih te predstavio jedinstvenu 'izložbu u promjeni'

▲ Povratak na vrh