Blood – Irska krimiserija o zakopanim obiteljskim tajnama

10.09.2019.

Što nam donosi irska serija?

Psihološki triler i irski noir se bavi zakopanim obiteljskim tajnama, sjećanjima i utjecajem prošlosti na sadašnje vrijeme.

OBITELJI SU POVEZANE KRVLJU I TAJNAMA

Cat Hogan (Carolina Main) žena je koja bježi od svoje prošlosti, no kad njezina majka Mary (Ingrid Craigie) „slučajno“ umre, Cat je primorana suočiti se sa svojom obitelji koju izbjegava posljednjih 10 godina. Uvijek je bila crna ovca u obitelji, a sada ovaj neugodni obiteljski sastanak probudi zlokobne demone prošlosti i obasja sumnjom majčinu smrt.

Koliko god Cat željela vjerovati da je smrt njezine majka bila nevina, počinje uviđati da njezin otac Jim (Adrian Dunbar) ima rupe u priči i njezine sumnje počinju se gomilati. Tjedan dana nakon Maryne smrti Cat pokušava otkriti istinu gledajući u prošlost da bi razumjela sadašnjost.

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

Krimiserija Blood utemeljena je na uvjerljivim likovima i obiteljskim odnosima s kojima se lako poistovjetiti. Glumci odaju dojam kao da su zaista u rodu, što proizlazi i iz izvrsnog scenarija koji je napisala Sophie Petzal (The Last KingdomRiviera).

U glavnoj ulozi je Carolina Main (Unforgotten) koja tumači ulogu Cat. Posljednjih 10 godina živi u Dublinu, no vraća se u malo irsko mjesto u kojem je odrasla. Adrian Dunbar (Line of Duty) izvrstan je u ulozi Catina oca Jima za kojeg Cat sumnja da ima veze s majčinim ubojstvom. Osim njih, tu su i Diarmuid Noyes (Borgia) kao Catin mlađi brat Michael i Grainne Kennan (Black Mirror) kao Catina starija sestra Fiona.

Psihološki triler Blood  možete pogledati na Pickboxu NOW.

Pročitajte i...

Opsesija čišćenjem (i kako je unovčiti)

Kako postići da stan nakon velikog jesenskog čišćenja zaista ostane tako organiziran?

Stiže serija koju potpisuje sjajni Luca Guadagnino i… jedva čekamo!

Redatelj prekrasnih filmova Call Me By Your Name, I Am Love i The Bigger Splash potpisuje svoju prvu seriju koja stiže na HBO već u rujnu

Otkrili smo savršenu seriju za tmurni siječanj

1 kuća. 3 desetljeća. 3 žene. Isti problem.

Blake Lively i Leighton Meester se vraćaju u "Tračericu"?

Stari postav ponovno stiže na male ekrane?

▲ Povratak na vrh