Carpisa i Penelope Cruz predstavljaju capsule kolekciju za proljeće/ljeto 2019.

04.04.2019.

Karizmatična Penelope i Carpisa savršen su par

Proslavljena glumica Penelope Cruz – simbol senzualnosti i elegancije, ponovno se pojavljuje u ulozi ambasadorice talijanskog brenda Carpisa, u novoj kolekciji torbi i kofera za proljeće / ljeto 2019.

 

 

Karizmatična Penelope i Carpisa savršen su par, ona voli talijanski stil i kinematografiju, živi svoje snove te odiše autentičnom ženstvenošću, ljepotom i mediteranskom senzualnošću.

Nova Carpisa kolekcija inspirirana je modernom ženom, protagonisticom vremena u kojem živimo, ženom koja zna što želi, aktivna je i pri tom uvijek elegantna.

 

 

Penelope zajedno sa sestrom Monicom Cruz već godinama dizajnira limitirane Carpisa kolekcije te i ovog proljeća nudi suvremene i sofisticirane torbe koje će svakoj fashionistici pomoći da se istakne u bilo kojoj prigodi.

 

Fotografije: Carpisa

Pročitajte i...

Kako je moguće da Penélope Cruz s 46 izgleda kao da joj je trideset?

Želimo broj njezine dermatologice, nutricionistice, psihijatra, e da, i Javierov broj također! Jer kako drugačije objasniti glumičin sjajni ten bez traga borama na pragu pedesetih i taj neodoljivi osmijeh koji nije zamrzla sveopća botoks panika od starosti

Siječanj u Kinu Tuškanac donosi opuse trojice filmskih velikana

FIlmovi Pedra Almodóvara, Michelangela Antonionija i Nicholasa Raya

Yamamay i Carpisa zajedno u borbi za ocean

Kolekcijama od recikliranih materijala dva talijaska brenda Carpisa & Yamamay žele ukazati na goruće probleme plastičnog otpada

Poslovne kombinacije za nadolazeće toplije dane

Što odjenuti na posao kad temperature dosegnu svoj maksimum

▲ Povratak na vrh