Dođite na 9. Sensa dan u Maksimir!

05.06.2019.

Što vas očekuje?

Park Maksimir i ovog je proljeća domaćin najvećeg festivala zdravlja,vitalnosti i ljepote na otvorenom. U nedjelju 9. lipnja od 10 do 19 sati pozivamo vas na još jedan Sensa dan. Očekuju vas radionice zdrave hrane i prirodne kozmetike, vježbanje joge i pilatesa, tehnike opuštanja, aromaterapijske radionice, ajurvedski savjeti, predavanja za osobni razvoj, gong kupka, tai chi. A osim edukativnih sadržaja, tu je i sajam prirodnih proizvoda.

 

 

Park Maksimir i ovog će lipnja ponovno biti glavno odredište zabave, zdravog života, relaksacije i učenja. Baš kao i proteklih godina, kada su se na programu Sensa dana na livadama parka održavale plesne radionice, vježbanja joge i pilatesa, tai chija, gong kupke te brojnih relaksirajućih tehnika meditacije. Ove smo godine pripremili i neke nove radionice, predavanja, plesove, a djecu očekuje bogat program, mnoštvo radionica, igara i aktivnosti. Posjetitelji će moći zakoračiti u svijet zdravog načina života, upoznati Sensine renomirane suradnike, degustirati zdravu hranu te brojne proizvode organske i prirodne kozmetike. Sensa dan uistinu je najbolji odabir za zdravlje, vitalnost i ljepotu na jednom mjestu. Na Sensa danu sudjeluju partneri Adez, Jana Vitamin, Skinfinity, Bio Bio, Franck, Avon, Meggle, Rio Mare, Himalaya, Oriflame, Merkur, PIP dar pčela i prirode i Mali plac.

 

 

Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) bit će također dio Sensa dana. Osnovana je s ciljem promicanja dobrobiti  mlađe djece u Republici Hrvatskoj, a osobito one s biološkim ili socijalnim rizikom za razvoj.  Posebnu brigu pridaju i programima potpore roditeljstvu. Stoga će i svi posjetitelji Sensa dana imati priliku sudjelovati na način da kupe stare brojeve magazina Sensa, a sav prihod ići će u dobrotvorne svrhe za rad udruge.

Sve radionice i sadržaji su besplatni. Dođite i uživajte!

Program 9. Sensa dana

Pročitajte i...

Dođite na Sensa Yoga Reconnect Retreat

Savršena detoksikacija u bajkovitoj prirodi Plitvica

Vrijeme je za novu, rujansku Sensu

Novi broj je na kioscima

Ljeto je ljepše i ispunjenije... uz novu Sensu

Stigao je kolovoz, a s njim i nova Sensa. Od petka 2. 8. potražite je na kioscima i ne zaboravite na limitirani paket Sensa s knjigom za 39.90 kuna!

▲ Povratak na vrh