ELLE Stilske Vježbe vas pozivaju da se sredite i za po doma!

06.04.2020.

Konačno imate legitiman razlog za srediti se head-to-toe!

Kako bismo svima olakšali dane ograničenog kretanja i dali vam legitiman razlog da se barem jednom tjedno sredite head-to-toe, osmislili smo za vas Insta stilski izazov! U sklopu ELLE Stilskih Vježbi pozivamo vas da pokrenete svoje kreativne sokove, zavirite u bespuća svojih ormara i igrate se s nama svaki petak do kraja izolacije. Svaki tjedan zadat ćemo vam novu temu ili situaciju za koju trebate iskombinirati savršen outfit, a naše stručno oko, odnosno modni urednik Saša Joka, birat će i komentirati one najbolje, koji će, naravno, biti i adekvatno nagrađeni.

Zato izglancajte cipelice, ispeglajte haljinu, nanesite ruž i raščešljajte tu pundžu koja već postaje organizam za sebe. Dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. Prijave za taj tjedan primamo do svakog petka u 10 sati ujutro, a već predvečer okrunjujemo najstylishkombinacije!

Tema za prvi tjedan je look za…. kućni party! Sami kreirajte svoj scenarij, budite super kreativni i ispričajte nam radi li se o kućnom tulumu u vili na Beverly Hillsu, manjem okupljanju povodom rođendana najbolje frendice ili možda tematskom partiju… Ako želite predložiti sljedeću temu ili možda nominirati frendicu koja se žali da je već zaboravila kako izgleda kad se sredi, javite nam se na našem službenom Instagramu!

P.S. Saša obećaje da vam ovaj put, iznimno, zbog aktualnih okolnosti, neće zamjeriti čupave papuče na večernju haljinu, no ne ustručavajte se osmisliti full look.

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Power dressing: kako trendseterice definiraju (i nose) moćnu modu?

Što zapravo znači 'power dressing' novog doba i - kako izgleda? Učimo modne lekcije od trendseterica koje znaju svu moć dobrog stila…

O tetovažama, njihovoj privlačnosti i implikacijama

Iako kultura tetoviranja nikad nije bila popularnija, recentna istraživanja pokazuju da su tetovaže i dalje razlog stigmatizacije, u doslovnom i prenesenom značenju, čak i među samim “kolegama po inku”

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

▲ Povratak na vrh