ELLE Stilske Vježbe vas pozivaju da se sredite i za po doma!

06.04.2020.

Konačno imate legitiman razlog za srediti se head-to-toe!

Kako bismo svima olakšali dane ograničenog kretanja i dali vam legitiman razlog da se barem jednom tjedno sredite head-to-toe, osmislili smo za vas Insta stilski izazov! U sklopu ELLE Stilskih Vježbi pozivamo vas da pokrenete svoje kreativne sokove, zavirite u bespuća svojih ormara i igrate se s nama svaki petak do kraja izolacije. Svaki tjedan zadat ćemo vam novu temu ili situaciju za koju trebate iskombinirati savršen outfit, a naše stručno oko, odnosno modni urednik Saša Joka, birat će i komentirati one najbolje, koji će, naravno, biti i adekvatno nagrađeni.

Zato izglancajte cipelice, ispeglajte haljinu, nanesite ruž i raščešljajte tu pundžu koja već postaje organizam za sebe. Dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. Prijave za taj tjedan primamo do svakog petka u 10 sati ujutro, a već predvečer okrunjujemo najstylishkombinacije!

Tema za prvi tjedan je look za…. kućni party! Sami kreirajte svoj scenarij, budite super kreativni i ispričajte nam radi li se o kućnom tulumu u vili na Beverly Hillsu, manjem okupljanju povodom rođendana najbolje frendice ili možda tematskom partiju… Ako želite predložiti sljedeću temu ili možda nominirati frendicu koja se žali da je već zaboravila kako izgleda kad se sredi, javite nam se na našem službenom Instagramu!

P.S. Saša obećaje da vam ovaj put, iznimno, zbog aktualnih okolnosti, neće zamjeriti čupave papuče na večernju haljinu, no ne ustručavajte se osmisliti full look.

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

 Znate li što je to konturiranje kose? Način da istaknete prednosti i sakrijete mane svog lica

Sarah Jessica Parker tim se trikom služi već godinama kako bi vizualno popunila svoje duguljasto lice: plavi pramenovi u donjem dijelu kose njezine obraze čine punijima, dok tamniji izrast uz korijen odvlači pažnju od prilično špičaste brade

3 pobjedničke modne formule za kombiniranje KLISABzaGhetaldus naočala

Donosimo ideje za 3 različita stylinga, a jednoj sretnici kroz kreativni natječaj Ghetaldus poklanja sunčane naočale!

Filmovi koji su obilježili Manola Blahnika

Brigitte Bardot, James Dean i Bette Davis su među glavnim zvijezdama Blahnikovih favorita

Nova tema ELLE Stilskih Vježbi je...

Nove Stilske Vježbe vode vas na egzotično modno putovanje

▲ Povratak na vrh