ELLE Stilske Vježbe vas pozivaju da se sredite i za po doma!

06.04.2020.

Konačno imate legitiman razlog za srediti se head-to-toe!

Kako bismo svima olakšali dane ograničenog kretanja i dali vam legitiman razlog da se barem jednom tjedno sredite head-to-toe, osmislili smo za vas Insta stilski izazov! U sklopu ELLE Stilskih Vježbi pozivamo vas da pokrenete svoje kreativne sokove, zavirite u bespuća svojih ormara i igrate se s nama svaki petak do kraja izolacije. Svaki tjedan zadat ćemo vam novu temu ili situaciju za koju trebate iskombinirati savršen outfit, a naše stručno oko, odnosno modni urednik Saša Joka, birat će i komentirati one najbolje, koji će, naravno, biti i adekvatno nagrađeni.

Zato izglancajte cipelice, ispeglajte haljinu, nanesite ruž i raščešljajte tu pundžu koja već postaje organizam za sebe. Dokumentirajte svoj look i fotografiju ili video uploadajte na Instagram (pazite da vam je profil public!) s #YourStoryMatters, tagirajte @ellecroatia i strpljivo čekajte Sašine komentare. Prijave za taj tjedan primamo do svakog petka u 10 sati ujutro, a već predvečer okrunjujemo najstylishkombinacije!

Tema za prvi tjedan je look za…. kućni party! Sami kreirajte svoj scenarij, budite super kreativni i ispričajte nam radi li se o kućnom tulumu u vili na Beverly Hillsu, manjem okupljanju povodom rođendana najbolje frendice ili možda tematskom partiju… Ako želite predložiti sljedeću temu ili možda nominirati frendicu koja se žali da je već zaboravila kako izgleda kad se sredi, javite nam se na našem službenom Instagramu!

P.S. Saša obećaje da vam ovaj put, iznimno, zbog aktualnih okolnosti, neće zamjeriti čupave papuče na večernju haljinu, no ne ustručavajte se osmisliti full look.

Piše: Lana Harjaček

Pročitajte i...

Behind the scenes: Kako se zapravo snimaju scene seksa

Učimo od koreografkinje zaslužne za fantastičnu senzualnost u seriji "Normal People"

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh