6 stvari koje niste znali o Gilmoreicama

25.11.2016.

Zagrijavanje za maratonsko gledanje nove sezone ovoga vikenda

Danas je dan kada je na Netflixu premijerno predstavljena nova sezona popularne serije “Gilmore Girls: A Year In The Life“, ujedno i završno poglavlje koje neočekivano prekinuta serija nikada nije dobila. Tim povodom, neposredno prije nego što se upustimo u šestosatni maraton gledanja četiri nove epizode, prikupili smo nekoliko informacija koje o popularnoj seriji sigurno niste znali.

1. Aris Alvarado, koji u seriji glumi Lukeovog pomoćnika Caesara, glumio je i učenika u Chiltonu. Dokaz pogledajte ovdje.

2. Keiko Agena, koja glumi Lane, na početku serije imala je 27 godina. To znači da je bila samo 6 godina mlađa od Lauren Graham (Lorelai) čiji je lik bio 16 godina stariji.

via GIPHY

3. Ime benda Hep Alien u kojem Lane svira zapravo je anagram imena producentice Helen Pai koja je poslužila kao inspiracija za lik Lane.

4. Ryan Gosling je bio na audiciji za ulogu. Direktorica castinga sama ga je pozvala, ali audicija nije dobro prošla. Tek kasnije saznalo se da je riječ bila o sada slavnog glumcu.

5. Alexis Bledel nije nikada prije glumila! Kada je došla na audiciju za ulogu Rory, bila je studentica na NYU koja se povremeno bavila modelingom, a uz ovu audiciju prijavila se i za posao konobarice.

via GIPHY

6. Kreatorica showa Amy Sherman-Palladino za kraj zadnje epizode već davno je napisala samo 4 riječi koje se čuvaju u strogoj tajnosti. Nećemo znati dok ne pogledamo!

N.K.
Foto: profimedia, Giphy

Pročitajte i...

Najbolje božićne epizode naših omiljenih serija

Božićno je razdoblje sjajno vrijeme za prisjetiti se božićnih epizoda svojih omiljenih serija

Stigao je trailer za novu seriju autorice popularnih "Gilmoreica"

Autorica "Gilmoreica", Amy Sherman Palladino, pripremila je novu seriju koja uskoro stiže na Amazon Prime

5 televizijskih parova koji su zajedno bili i u stvarnom životu

Ljubavi koje su se s malih ekrana pretočile u stvarni život

Gilmore Girls

Hoćemo li dobiti još nastavaka Gilmoreica?

Kreatorica serije dala nam je misliti...

Održana premijera nove sezone Gilmoreica

Glumačka postava omiljene serije na broju

▲ Povratak na vrh