ELLE Kalendar: kuda se zaputiti u danima pred nama?

07.06.2019.

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i zabave smiješe od 7.lipnja do 14. svibnja?

U susret vikendu i tjednu pred nama, donosimo vam događanja koja nas očekuju sljedećih tjedan dana, a koja vrijedi posjetiti. Ukoliko još ne znate kuda bi se zaputili i kako bi proveli ono malo slobodnog vremena koje nam ostaje poslije radnih vremena, inspirirajte se našom listom.

 

Kino i kazalište

Lica i naličja slave: ‘Whitney: Biti svoja’ i ‘Grace Jones’

U nedjelju 9. lipnja upoznajte dvije velike glazbene dive čija glazba i dalje oduševljava cijeli svijet – Whitney Houston i Grace Jones.

 

 

Kinoteka: 80. godina Borisa Dvornika i Ivice Vidovića 10/06/2019

 

Festivali i izložbe

Projekt Ilica: Q’art 2019

Festivalski dio Projekta Ilica: Q’ART održavat će se od 7. do 9. lipnja i oživjet će Ilicu, Britanac i Akademiju likovnih umjetnosti te ih ispuniti bogatim i raznovrsnim programima: jazz koncertima, plesnim izvedbama, uličnom second hand modnom revijom, gastro blogerima i njihovim specijalitetima, najvećim nedjeljnim buvljakom na Britancu i drugim pop-up događajima iznenađenja.

 

 

Booksa u parku

Sajam knjiga s izvrsnim izdavačkim kućama koje će ponuditi odlične popuste, književni razgovori, svirka uživo, radionice, druženje, pisanje priča u društvu…

 

 

Otvorena Nova / Otvoreni studio

Izložbe sudionika WHW Akademije
Galerija Nova, Teslina 7, Zagreb 18 – 20h
Studio Davida Maljkovića, Kralja Držislava 8, Zagreb 20 – 23h

 

 

Izložba: Tea Hatadi – In Loop

U četvrtak, 13. lipnja u 20.00 h, u Galeriji PM, Doma hrvatskih likovnih umjetnika otvorit će se samostalna izložba multimedijalne umjetnice Tee Hatadi – In Loop, uz glazbeni performans Josipa Konfica, diplomiranog udaraljkaša.

 

 

Izlasci

Enter The Groove 8-9/06/2019

 

Mad Ting S02e08 u Pločniku

 

Piše: N.B.
Fotografije: Press/Instagram

Pročitajte i...

Održana svečana 100. izvedba predstave 'Tko je ovdje lud'

Održana je svečana 100. izvedba predstave ‘Tko je ovdje lud?’ i ujedno prva izvedba te predstave on line uživo. Na kazališne daske za gledatelje pred ekranima i u kazališnoj dvorani ponovno su stali doktorica Kokica i doktor Zver s nizom svojih korisnika u svijetu koji puca po šavovima.

CineStar Cinemas uskoro otvara kino nove generacije u Sarajevu

Dobitniku nagrade za najboljeg europskog kinoprikazivača ovo je 25. kino u regiji

Kako šarmantno razbijati predrasude - razgovor s Ecijom Ojdanić

Glumica, osnivačica i ravnateljica kazališta Moruzgva, svestrana Ecija Ojdanić otkriva nam kako se pripremala za ulogu Vlajne u novoj predstavi Vla-Vla-Vlajland, uoči zagrebačke premijere 18. listopada u kazalištu Vidra

Nova playlista sestara Olsen je chill raj

Dnevna doza soula i frech popa

▲ Povratak na vrh