EmRata čeka bebu i napravila je najslađu video posvetu ikada

27.10.2020.

Ne možemo se nagledati Emily Ratajkowski s novom preslatkom baby bump linijom…

Nakon što je prije svega desetak dana svijetu objavila da izdaje knjigu esejaEmily nam je odlučila izazvati još jedan infarkt od sreće novom objavom koja je popratila njezin Vogue cover – obitelj Ratajkowski čeka bebu! Ili obitelj Kako-god-joj-se-muž-već-zove, koga briga, zna se tko je zvijezda ove priče, a mi smo presretne što je Emily presretna… 

Šalimo se, naše iskrene najbolje želje i Emily i njezinom suprugu, Sebastianu Bear-McClardu, koji su odlučili novost o prinovi podijeliti znatno više elaborirano i sofisticirano od uobičajenih „ups, vidi trbuščić“ IG postova. No osim što je otkrila svijetu svoje novo stanje, a američki Vogue čuva tajne eseja u kojem otkriva misli, nade, iskustva i dileme vezane za trudnoću i svijet u koji donosi novo biće u koje je već zaljubljena, Emily je sa svijetom podijelila još nešto. Naime, osim predivnih jednostavnih fotografija kojima slavi početak nove ere svoga života, EmRata objavila je i video nazvan „Who Will You Be?“, svojevrsnu posvetu djetetu koje svakoga dana raste u njezinu tijelu, obraćajući se osobi u koju će jednom odrasti to malo biće-u-nastajanju. 

Video posvetu svom nerođenom djetetu, za koju kaže da će je „čuvati s ljubavlju dok je živa“, Emily je napravila u suradnji s ni više ni manje nego Lenom Dunham kojoj je u IG teaseru srdačno zahvalila za trud: „Hvala mojoj briljantnoj i velikodušnoj prijateljici @lenadunham za viziju i posvećenost u režiji ovog videa. Tako sam zahvalna! I hvala mom drugom predivnom prijatelju @eccopn za glazbu i @dschneids za montažu! Zahvaljujući vama ovo je toliko posebno. Napisala i snimila sam sama. Snimljeno je kod kuće.“ 

Dok dalje radi na rukopisu svoje knjige naslovljene My Body, vjerujemo da će transformativno iskustvo majčinstva figurirati u nekim esejima. Ali sasvim iskreno, za početak se veselimo trudničkom stilu ove modne ikone. Svu sreću želimo! 

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: Instagram @emrata

Pročitajte i...

Emily Ratajkowski objavljuje knjigu eseja koja bi mogla uzdrmati svijet

EmRata je ove godine napisala knjigu… a što smo mi napravile sa svojim životom?

Joaquin Phoenix i Rooney Mara postali su roditelji

Možete li pogoditi kako su nazvali sina?

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Sjajan ljetni look Emily Ratajkowski

Slavna manekenka prošetala je New Yorkom u bijelom od glave do pete

▲ Povratak na vrh