Instagram profil koji nas je osvojio na prvi pogled

Murad Osmann
09.06.2015.

Romantičan par - Murad Osmann i Natalia Zahkarova - izrekli su 'sudbonosno' da na njihov način

Ruski fotograf Murad Osmann osvojio nas je prije nekoliko mjeseci jedinstvenim fotografijama na Instagram profilu, na kojima ga njegova partnerica Natalia Zahkarova čvrsto drži za ruku dok putuju svijetom.

 

Instagram: Murad Osmann

Instagram: Murad Osmann

 

 

Apsolutno sve jedinstvene lokacije koje su zajedno posjetili dokumentirali su na jedinstven, romantičan način, a njihova ljubav prema putovanjima tako je došlo do vrhunca kada su milijuni ljudi na društvenim mrežama počeli pratiti svaki njihov korak.

Kako je njihov odnos postao javna stvar, ovaj je par odlučio predstaviti i svoje vjenčanje u Moskvi na ovaj, prepoznatljiv i tako ‘njihov’ način. Mladenka Natalia tako je svog Murada ponovno primila za ruku, prije samog ulaska u vjećnicu, a on je sve fotografirao ‘iz prvog reda’… Predivno!

Fotografije: Instagram Murad Osmann

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Djevojka koju obožavamo pratiti: Marta Cygan

Njezin je Instagram profil posveta životu u ful koloru, prepun jarkih nijansi, egzotičnog bilja i mode neopterećene trendovima…

Majka od Beyoncé dane krati vicevima koji su toliko loši da su zapravo smiješni

Čini se da je Tina ipak najveća zvijezda na obiteljskim ručkovima, sorry Bey, sorry Jay.

Najzabavniji online modni izazovi

Ako vam treba dovoljno dobar razlog za dotjerivanje kod kuće, pronašli smo ga! Od #DressUpFridaya do #HomeCouturea, s obveznom rekreacijom uz Elleove  #Stilskevježbe, na vama je da odaberete svoj favorit

▲ Povratak na vrh