Je li gluma veća od života? Otkrili smo uz Juliu Roberts, Mariju Škaričić i Ivanu Roščić

19.01.2019.

Talentirane glumice otkrivaju nam tajne zanata

Možda ste prije par dana primijetili Google Doodle posvećen rođenju velikana ruskog glumišta Konstantina Stanislavskog. Legendarni glumac, redatelj i teoretičar iza sebe je ostavio sedam pitanja na koja svaki glumac mora odgovoriti kako bi se pripremio za ulogu.

Inspirirani glumačkim radom, odlučili smo saznati koja su pitanja odigrala najveću ulogu u životima naših sugovornica. A kako su odgovorile Julie Roberts, Marije Škaričić i Ivane Roščić možete saznati u novom izdanju Elle časopisa, na svim kioscima od danas, 19. siječnja.

 

 

Modnu inspiraciju smo crpili iz kultnih filmova, ali i otkrili nove talente iz svijeta umjetnosti čije vrijeme tek dolazi.
I dok se nekima slava smiješi, drugima je okrenula leđa. Što se dogodilo s nekad utjecajnom Lenom Dunham istražili smo u rubrici Perspektiva. A kakvu nama perspektivu donosi proljeće, zabilježili su objektivi fotografa Christophera Fennera, Fabia Bozzetija i Carle Guler u lepršavim editorijalima koji otkrivaju top-listu novih trendova.

 

 

 

Otkrijte najbolje od 2019. godine po izboru urednica ljepote iz 45 izdanja Ellea diljem svijeta i ispunite društveni kalendar najuzbudljivijim događanjima kojima ćemo se moći veseliti ove godine iz svijeta kulture, glazbe, filma i putovanja.

 

 

Počnite kovati modne planove za proljeće uz veljačko izdanje Elle časopisa!

Piše: N.B.

Pročitajte i...

September Issue alert! Novi Elle upravo je stigao na kioske...

Zvijezda rujanskog broja, top model Anne Vyalitsyna na coveru odvažno korača u novu sezonu koja vrvi uzbudljivim modnim trendovima, i to u maniri Bond djevojke na zadatku, a što ćemo – osim dugog crnog blejzera - nositi ove jeseni otkrijte u velikom stilskom vodiču kroz dizajnerske kolekcije

Poruka zahvale našim vjernim čitateljima

Hvala što ste uvijek uz nas!

ELLE Countdown: sve serije sa ženskim potpisom koje su obilježile desetljeće

Binge lista najboljih serija dekade za odbrojavanje do nove godine

Mali uvid u novi ELLE i kako nositi trend sezone

Karirano i Nikolina Matičević pred objektivom Mladena Šarića

▲ Povratak na vrh