JEDINSTVENI KONCERTI ZA VIKEND PRED VAMA

03.07.2020.

Josipa Lisac i Marin Ivanović Stoka, Nered, Tram 11 i Hladno Pivo u izdanju snimanom samo za Story

Lifestyle tjednik Story, uz potporu HEP-a, predstavlja projekt na kojem se radilo nekoliko mjeseci a koji je okupio jedne od najpoznatijih zagrebačkih glazbenika s ciljem buđenja grada i svekoliko javnosti netom nakon zagrebačkog potresa.

Hladno pivo i zagrebački reperi Tram 11, Nereda i Stoku uz divu Josipu Lisac svojim su koncertima iz potresom oštećene Akademije likovnih umjetnosti i Muzeja za umjetnost i obrt, kroz pjesmu ukazali na potrebu za sanacijom istih, ali i apelirali na obnovu ostalih akademskih i kulturnih institucija te su odali počast cijelom Gradu i njegovim ljudima.

 

Ovaj vikend podsjećamo na ove koncerte uz koje možete uživati i zaplesati i u svom domu.

Ovi koncerti dio su projekta „Zagreb – u srcu te nosim“ koji su pratili svi portali Adria Medie Zagreb donoseći najbolje teme i kvartovske priče prekrasnog Zagreba. Ovaj hvalevrijedan projekt časopisa Story podržala je i tvrtka HEP, regionalni energetski lider koji se već mnogo puta dosad uključio u brojne društveno odgovorne projekte te tako postao snaga promjene i pokretač zajednice. Koncerti su dostpuni na linkovima:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=NZPZTcOiXKU&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=NW_c6ah5fEE&feature=emb_logo

 

 

Tekst i fotografije: Promo

Pročitajte i...

Osam dnevnih rituala koji će vas uzemljiti

Udahnite jutarnji zrak, priuštite si čašu vina... Ovi laki zahvati u svakom danu dat će vam potrebnu snagu bez obzira na to u kojoj ste fazi tranzicije u «novu normalu»

nova serija nastala po knjizi autorice Liane Moriarty

Ako obožavate Big Little Lies imamo sjajne vijesti za vas

Jedva čekamo jedva čekamo jedva čekamo!

Znamo što ćete nositi ovog ljeta- školsku pletenicu!

Look koji nas asocira na stroge britanske internate, Gretu Thunberg i naše stare fotografije iz osnovne škole ponovno je in. Influcenerice poput Pernille Teisbaek i Kylie Jenner pletenicu ove sezone nose u baš svim prilikama, od dnevnih šetnji do večernjih izlazaka, jer doista nema praktičnije frizure za ljetne vrućine

Do super forme s Gisele Bündchen

Brazilska manekenka pokazala je svoj tipičan trening

▲ Povratak na vrh