Jeste li čuli za Vogue bojanku?

05.10.2015.

Dior, Chanel, Givenchy i Balenciaga kreacije koje treba obojiti

O terapeutskim učincima slikanja već se dugo sve zna pa se u knjižarama sve češće pojavljuju takozvane bojanke za odrasle kojima se oni pod stresom potiču da se opuste i meditiraju puštajući svojoj kreativnosti i bojicama da se razmašu.

U tom duhu, i britanski Vogue za studeni najavljuje zanimljivu bojanku koja će sadržavati crteže inspirirane kreacijama vodećih dizajnera pedesetih pa će tako ljubitelji visoke mode u ovoj zbirci prepoznati najupečatljivije Dior, Chanel, Givenchy i Balenciaga kreacije toga doba. Osim haljina koje treba obojati, bojanka će sadržavati i originalne modne preporuke sa stranica Voguea pedesetih.

A kad ispune bojanku i odlože bojice, čitatelje se poziva da svoje radove objave na Instagramu uz oznaku #voguecolouringbook. Ovaj je projekt samo još jedan u nizu kojim britanski Vogue najavljuje svoju veliku obljetnicu – stoti rođendan koji će proslaviti iduće godine.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Smak svijeta je blizu: Anna Wintour ne izlazi iz trenirke

Slavna urednica američkog Voguea jednom je navodno konstatirala kako je „Kim Kardashian najgori izum nakon sandala s čarapama“. A onda se predomislila i stavila ju na cover. Simbolički gledano, nova Kim u njezinom životu definitivno je - sportska odjeća!

VOGUE_RESERVED

Oduševila nas je ova modna suradnja

Kolekcija za noć u kojoj ćete blistati na podiju

Faretta zablistala na još jednoj naslovnici Voguea

Hrvatska manekenka Faretta osvanula je na španjolskom izdanju Voguea za kolovoz

Faretta dobila još jednu naslovnicu Voguea!

Hrvatskoj manekenki ovo je već četvrta naslovnica Voguea!

Za vikend nas u Močvari čeka najluđi drag party

U subotu nas nakon zagrebačke Povorke ponosa čeka tulum godine!

▲ Povratak na vrh