Kako je Carrie Bradshaw predvidjela sve trendove koje nosimo u 2017. godini

10.10.2017.

Carrie Bradshaw je jedan od najvoljenijih ženskih likova u povijesti televizije, a njezin modni stil itekako je utjecao na nas i na ono što nosimo danas

Carrie je tako predvidjela niz trendova koje nosimo danas, a da toga nismo ni svjesni. Još smo jednom pregledali sve epizode serije “Seks i grad” i otkrili čak 10 trendova koje je Carrie ponosno nosila na prijelazu tisućljeća, a danas su ponovno aktualni. Otkrijte ih u nastavku.

Vunene kape od tvida

Starinske vunene kape s kratkim šiltom kakve su nosili muškarci i dječaci u 20. stoljeću ponovno su “in”. Carrie ih je nosila prije 20 godina, a danas ih ponovno predlaže kuća Dior.

Ružičasta boja

Carrie je obožavala ružičastu koja je ove godine vjerojatno najpopularnija boja. Svi se sjećamo njezine ružičaste Oscar de la Renta haljine u kojoj s Mikhailom Baryshnikovim pleše u McDonaldsu.

Volani

Ovaj detalj danas je vrlo popularan na haljinama i košuljama, a Carrie ga je jednostavno obožavala.

Prozirne cipele

Prozirne cipele su bile vrlo popularne u doba glavne junakinje “Seksa i grada”, a nose se i danas. To potvrđuju brojne dizajnerske kolekcije, ali i trendseterice koje ih obožavaju i čak uvrštavaju u vlastite kolekcije kao što je to ove godine učinila Leandra Medine.

Tanke naramenice

Sjećate li se slavne modne revije na kojoj je Carrie pala dok preko nje korača samouvjerena Heidi Klum? Iako se nije u njoj pojavila na pisti, Carrie je prije revije isprobavala divnu Dolce&Gabbana haljinu s tankim naramenicama koja je aktualna i danas.

Cvjetni print

Nije li cvjetni print uvijek aktualan?

Točkice

Ovaj je uzorak zahvaljujući francuskom dizajneru Jacquemusu ove sezone jedan od najpopularnijih, a nosio se i u devedesetima.

Kombinacija haljine i traperica

Carrie je uvijek bila ispred svog vremena te je već početkom 2000-ih nosila haljinu preko traperica kao što to čine trendseterice u 2017. godini.

Mašne

Mašne se ove godine nose na tenisicama, rukavima pa čak i mrežastim čarapama, a na isti ih je način nosila i Carrie Bradshaw – prišivene za baš sve!

Slojevi, slojevi, slojevi

Slojevito odijevanje je nezaobilazno zimi, a Carrie ga je svladala i kad su u pitanju glamuroznije odjevne kombinacije što je itekako aktualno i danas.

Piše: N.B.
Foto: Screenshot

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh