Stress alert: zašto s vremena na vrijeme sanjamo čudne stvari?

18.08.2019.

Što vas muči?

Stres se zna pojaviti u najčudnijem obliku, a nedavno su se stručnjaci odlučili koncentrirati na snove i ne to bilo koje, već snove o povrću. Da, dobro ste pročitali povrću.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E S T E T I C P A R T🌿 (@esteticpart) on Jul 13, 2019 at 11:22pm PDT

Zrela crvena rajčica s glatkom sjajnom kožom – simbol zdravlja i ljubavi. Ali snovi, u kojima se pojavljuju ustajala i zgužvana rajčica se ne tumače baš optimistično: neki vjeruju da su pokvareni plodovi svojevrsno utjelovljenje slomljenog srca. Još jedna uobičajena interpretacija snova o rajčici je očekivanje skrivene opasnosti. Možda rajčica u snu znači tjeskobu zbog poznatih i poznatih stvari.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicolò (@thereal_nik) on Aug 17, 2019 at 7:05am PDT

Konzervirane rajčice

Možda je najupečatljiviji simbol “pauziranih” želja iz našeg života i ljubavi koje su – domaća konzervirana rajčica. Ako sanjate trolitarske limenke s limenim poklopcima (a niste ih konzumirali posljednjih nekoliko dana), najvjerojatnije vas nerviraju nerealizirani planovi ili ste razočarani u svog partnera.

Netko jede rajčice

Ako u snu netko jede rajčicu pred vašim očima – najvjerojatnije, to može značiti sram i iritaciju koju osjećate zbog nečega što u vašem životu rade ljudi koji su vam strani.

A. naravno, možda ste samo na obali navikli na prehranu koja se temelji na pašteti i paradajzu pa srce, poslije povratka u poslovnu rutinu, žudi za nekim opuštenijim vremenima.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Poliamorija: možemo li istodobno voljeti više od jedne osobe?

Takvih veza, čini se, ima više nego što bismo pomislili

Jedina lekcija o ljubavi koju trebate savladati ft. Eartha Kitt

Učimo o ljubavi, vezama i (bes)kompromisima od ultimativne dive

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

Koliki je zapravo rok trajanja šminke?

Kladimo se da ste svoju maskaru trebali već odavno zamijeniti....

Očevi i kćeri? Ne, ovo su ljubavni parovi!

Sally Wood imala je tri godine i još se igrala u pijesku dok je Ronnie Wood žario i palio svjetskim pozornicama. No, život je čudo pa su slavni glazbenik i trideset godina mlađa ljepotica danas sretan par. Evo još nekoliko primjera da su godine samo brojke, barem kad ste član Rolling Stonesa ili slavni glumac

▲ Povratak na vrh