Kraljevska premijera novog Bond filma

27.10.2015.

Ako je suditi prema fotografijama, članovi kraljevske obitelji izvrsno su se zabavili na premijeri filma "Spectre" u Londonu

Crveni tepih na premijeri novog Bond filma u Londonu bio je svečaniji od uobičajenih. Naime, njime su prošetali i članovi britanske kraljevske obitelji – Kate Middleton, ali i prinčevi William i Harry.

Odjevena u dugačku toaletu svijetloplave boje dizajnerice Jenny Packham, s prekrasnim dijamantnim naušnicama i malenom clutch torbicom, Vojvotkinja od Cambridgea donijela je dašak starog holivudskog glamura.

Premijeri su dakako prisustvovali i glavni glumci filma “Spectre“, Daniel Craig i njegove Bond djevojke – Léa Seydoux i Monica Bellucci.

Dio atmosfere sa svečanog događaja pogledajte u galeriji:

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Regé-Jean Page adresirao glasine koje ga spominju kao novog Jamesa Bonda

Hoćemo li uživati u pogledu na agenta 007 i tko su najveće dive na setu "Bridgertona"?

Po uzoru na Kate ili Meghan - koji vam stil vježbanja više odgovara

Dvije vojvotkinje, dva sasvim različita pristupa fitnessu

Safička moda: najstylish lezbijke na filmu

Od Angeline Jolie u ulozi prvog otvoreno queer supermodela do ultimativno chic Cate Blanchett u ekranizaciji književnog klasika, ovo su naše najdraže filmske queer junakinje s fantastičnim smislom za stil

TREND ALERT: omiljeni gumenjaci kraljevske obitelji

Ako se veselite melankoličnim kišnim popodnevima, kariranim dekicama i dugim šetnjama po šuškavom lišću, a vaš wet dream uključuje princa Harrya i engleski countryside, trebaju vam i ove gumene čizme!

Francuske ikone stila

Odmjerene, fatalne, nonšalantne i beskrajno elegantne, dame koje su tijekom povijesti definirale francuski chic krasi jedna zajednička, neupitna kvaliteta: nepogrešiv osjećaj za lijepo!

▲ Povratak na vrh