3 filma koja uskoro dolaze u kina…

05.12.2016.

...i koja se isplati pogledati!

Iako ni ovoga tjedna inspiracije na kino programima ne nedostaje, nestrpljivi kakvi jesmo, odlučili smo zaviriti u nekoliko naslova koji od idućeg tjedna dolaze na velike ekrane. Ponešto za svakoga!

La La Land

Film o kojem se nije prestalo pričati otkada je prikazan u Cannesu mogao bi lako biti i put do prestižnih zlatnih kipića za Emmu Stone i Ryana Goslinga. Ovaj mjuzikl režirao je Damien Chazelle (“Whiplash”), a Stone i Gosling glume pijanista i glumicu koji se na putu do karijere zaljubljuju. Zarazni glazbeni brojevi, besprijekorno režirane koreografije, beskrajno šarmantni glumci u glavnim ulogama…Jedva čekamo!

Ludi Božić u uredu (Office Christmas Party)

Dobra komedija koja može izbrisati tragove najgoreg dana na našem je repertoaru uvijek dobrodošla, a kada su u glavnim ulogama Jason Bateman, Olivia Munn i Jennifer Aniston, dobar provod je zajamčen. Upravo to nudi “Office Christmas Party” – sat i pol neopterećene zabave!

Miss Sloane

Iznimno talentirana i neprekidno tražena u Hollywoodu, glumica Jessica Chastain za ovaj film ušla je u ulogu političke lobistice koja do pobjede namjerava doći pod svaku cijenu. Za ovaj obećavajući triler redateljsku palicu preuzeo je Oscarom nagrađeni John Madden, redatelj fimova “Zaljubljeni Shakespeare”, “Marigold hotel” i “Mandolina kapetana Corellija”.

 

N.K.
Foto: profimedia

Pročitajte i...

Filmska stilska inspiracija: zelena haljina

Pustite zasad malu crnu i Valentino crvenu, neka vas inspirira raskoš ovih zelenih haljina koje su zasjale na filmskim platnima…

Kino Europa je ponovo s nama!

Na 95. rođendan kina predstavljena je nova platforma

Umjetnost dolazi vama- kulturna izolacija nije opcija

Genijalna inicijativa ekipe Radio Studenta

Stiže dokumentarac o Greti Thunberg!

Film koji ćemo gledati idućeg ljeta

ELLE filmska preporuka: Duet for Cannibals by Susan Sontag

Bizarna radnja i pregršt odličnih lookova

ELLE Kalendar: kuda se morate zaputiti u narednih tjedan dana?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i festivali bliže od 18. do 25. listopada?

▲ Povratak na vrh