Prvi pogled na novi film Bradleya Coopera i Lady Gage

"A Star Is Born" Bradley Cooper, Lady Gaga
18.04.2017.

Slavni holivudski glumac angažirao je glazbenu divu za glavnu ulogu u svojem redateljskom prvijencu

Objavljena je prva fotografija iz filma “A Star is Born”, redateljskog debija Bradleya Coopera uz kojeg će se u glavnoj ulozi pojaviti i Lady Gaga.

Gaga će u filmu biti potpisana svojim pravim imenom, Stefani Germanotta, a odigrat će starletu u usponu koja se uz pomoć veterana glazbene industrije nastoji probiti.

Film je započeo sa snimanjem, a neke od prvih scena snimljene su za vrijeme trajanja Coachella glazbenog festivala. Gaga je ponosno fotografiju sa snimanja podijelila i na svom Instagramu, napisavši: “Uvijek sam htjela biti glumica na velikom ekranu. Priča filma “A Star is Born” jako je posebna i zahvalna sam Bradleyu što mi je pomogao ostvariti san. Jedva čekam da upoznate Ally.”

Foto: Profimedia
N.K.

Pročitajte i...

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh