Lipanjska Sensa je s nama, a uz nju i dar…

14.06.2019.

Što nam donosi novo izdanje?

Potražite na kioscima novu, lipanjsku Sensu uz koju vas očekuje dar, knjižica Zdravo & Fino s 45 recepata za vitalnost. Magazin Sensa je i za sve nove pretplatnike u suradnji s Meleom pripremio luksuznu kolekciju Melem Smilje. Njegujući gel za tuširanje uz klasični Melem obogaćen dragocjenim uljem smilja, novu uljnu emulziju za njegu kože nakon tuširanja, te suho ulje za intenzivnu njegu kože, ali i vrhove kose. Prelistajte novi broj na naslovnici portala Sensa.hr  i pročitajte pismo urednice – to će sigurno biti dovoljno da novu Sensu poželite za sebe…

Trenutak u vremenu

Iščekivanje je naša svakodnevica i neiscrpna je tema naših razgovora – unutarnjih i vanjskih. Ono je riječ koja bi mogla stajati poput cijele rečenice jer iza sebe krije toliko strepnje i situacija što se moraju posložiti kako bi iščekivanje urodilo plodom. Čini li se i vama kao da stalno nešto iščekujete, ono nešto iza ugla, ono nešto što će se dogoditi sutra, prekosutra, ono nakon čega više ništa neće biti isto?

 

 

Meni se ponekad tako čini, a kada to osvijestim, u jedno sam sigurna – moja vezanost za ono što će tek biti smanjuje prostor onomu što je upravo sada. I osjećaji i trenuci i situacije kao da se minimiziraju pod pritiskom onoga što slijedi. Ista stvar je i s prošlošću i njezinim ostacima u našoj glavi i emocijama. Ne samo što nas vuče prema dolje, ona nas drži usidrenima u osjećajima, stvarima i konfliktima koje smo već davno trebali ostaviti iza sebe.

Tomu nas uči i veliki mislilac današnjice Deepak Chopra koji vezivanje smatra jednim od najvećih uzroka ljudske patnje, patnje koja je duševna, ali koja, duboko je uvjeren, nakon nekog vremena može postati i fizička. Tu suptilnu nit između našeg tijela, uma i duha ne smijemo zanemariti jer mi nismo samo puko fizičko tijelo. Naša energija diže ili spušta, pokreće ili „kameni“… Mi smo fluidna energija i mnogo više od onoga čemu služimo u užurbanome svijetu.

Vjerujem da su trenutak resetiranja i ponovnog početka povezivanja našeg vanjskog s unutarnjim doživjeli naši polaznici ovogodišnjeg Sensa Yoga & Vitality Retreata u hotelu Korinjak, na otoku Ižu. Divnoj energiji svjedočila sam na jednom od satova joge koji je vodila naša čudesna suradnica Senka Ljubić.

 

Taj jedan trenutak u vremenu bio je zaista trenutak u vremenu, baš tada; baš potpuna ja, bez očekivanja ili iščekivanja. Taj sat vremena podsjetio me na to da je jedina mogućnost stvarnog iskustva ono u sadašnjem trenutku. Pokrenuli smo čaroliju i umjesto iščekivanja, za kraj smo, vjerujem, svi pomislili na riječ sasvim drugačije energije. Zahvalnost.

 

Fotgrafije: Press

Pročitajte i...

Dođite na Sensa Yoga Reconnect Retreat

Savršena detoksikacija u bajkovitoj prirodi Plitvica

Vrijeme je za novu, rujansku Sensu

Novi broj je na kioscima

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam miris s.Oliver FEELS LIKE SUMMER

Bilo danju ili noću, uz pravu glazbu i najbolje prijatelje dolazi open air festivalsko raspoloženje i ljeto kao najljepše doba godine! U njemu je moguće potpuno uživati, i to uz novi ljetni miris za nju s.Oliver FEELS LIKE SUMMER kojeg poklanjamo novim godišnjim pretplatnicima na časopis Cosmopolitan! Požurite jer ponuda vrijedi do kraja kolovoza, a količine su ograničene

Postanite član/ pretplatnik National Geographic Hrvatska

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i poklanjamo vam bambusom obložen spremnik za piće s natpisom National Geographica Hrvatska

▲ Povratak na vrh