Madonnina kći je otvorila Instagram (i nema strpljenja za glupa pitanja o njenoj majci)

25.01.2021.

Jabuka definitivno nije pala daleko od pop royalty stabla…

Vrijeme leti, a Madonnino dijete ima punih 24 godine, metar sedamdeset i neugodno puno karaktera! Inače relativno neeksponirana, Lourdes Leon, punim imenom Lourdes Maria Ciccone Leon, (jer ništa ne može biti normalno u celebrity univerzumu), zvana Lola, otvorila je službenu Insta-stranicu @lourdesleon na kojoj možete trenutno naći tri posta, preko 50 000 pratitelja i jako puno bezobraznih komentara. 

Razumijemo, kada si celebrity baby, svojevrsna pop aristokracija, mora da je beskrajno iritantno živjeti između paparazza i beskonačnih fanova tvoje majke (koja je u tvojim očima vjerojatno nevjerojatno lejm tko god da jest). I tako, nimalo neočekivano, na njezin su se novi account odmah nalijepili Madonna-fanovi s glupim pitanjima. A Lola je pokazala da ima otprilike nula strpljenja odgovarati na njih. S druge strane, ima strpljenja složiti proste i bezobrazne odgovore zbog kojih smo se malo zagrcnule. 

Primjera radi, a držat ćemo se odgovora koji nisu NSFW, kad ju je netko pitao kad možemo očekivati njezin album, odgovorila je „Pjevat ću ti na sprovodu“. Izvjesni je Willie pak odlučio potražiti insajderske informacije o Madonninoj karijeri pa je pitao što je s ovim ugovorom njezine majke i ima li planova da snimi novi album. Lolin odgovor? „A šta je s tvojom preružnom frizurom?“ 

Da se razumijemo, ljudi su oduševljeni! Istini za volju, nismo ni očekivale da će Madonnine gore list biti išta drugo negoli karakterna, britka, provokativna osoba, trenutno na najboljem putu da realizira vlastitu celebrity karijeru. Zasad je Lola podijelila nekoliko modnih modeling suradnji, a mi ćemo dalje budno pratiti novosti. 

Piše: A.F.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

khloe kardashian

Čini se da Khloé Kardashian još uvijek ne zna jesu li joj draže savršenosti ili nesavršenosti...

Kako je jedna loše osvijetljena slika bacila novo svjetlo na društvo u kojem živimo i što je prava 'kvaka 22'

Nedostaju vam putovanja? Donosimo mali modni eskapizam u europske metropole

Modne blogerice izravno prenose kulturu gradova u kojima žive svojom estetikom i stilom

Kraj jedne ere: Kako je selfie postao sinonim za selfish… i što pandemija ima s tim

Jeste li primijetili promjenu na društvenim mrežama? Nakon godina probijanja kroz nepregledne gomile fotošopiranih autoportreta, napućene usnice i Bambi eyes počinju nestajati s radara virtualne zbiljnosti. To je vrlo vjerojatno jedina pozitivna stvar koja nam se dogodila u 2020.

Kraj ere Kardashianki?

Kako reality show 'Keeping Up With The Kardashians' ulazi u posljednju, 20. sezonu, pitamo se je li to zaista kraj i što to znači?

▲ Povratak na vrh