Merkur je retrogradan, a ovo su najsmiješniji memeovi koji ga opisuju

21.03.2018.

Utječe li i na vas retrogradni Merkur?

O da, Merkur je retogradan od ovog tjedna pa sve do 15. travnja kad ćemo napokon moći odahnuti! Kad je Merkur u ovoj poziciji to zapravo znači da u svemiru dolazi do svojevrsnog disbalansa i stvari se ne odvijaju baš onako kako smo zamislili. “U pravilu, to znači da će vam iskustva postati pomalo neugodna,” rekla je astrologinja Jessica Lanyadoo za Girlboss.

Astrologinja Leslie McGuirk za Elle je rekla da to ipak ne mora biti ništa strašno: “To je svemirov način da nas uspori. To se mora dogoditi kako ne bismo stalno jurili naprijed. Kad je Merkur retrogradan to nam u biti daje šansu da malo zastanemo i odmaknemo se korak unatrag.”

Ako ste već primijetili neobičnu energiju u vašem okruženju za to je vjerojatno zaslužan Merkur, a vjerovali u tu priču ili ne, u nastavku vam donosimo najbolje memove o retrogradnom Merkuru koji će vas nasmijati.

Piše: N.B.
Foto: Giphy / Memecrunch / Astrostyle

Pročitajte i...

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

Zašto među prijateljicama definitivno trebate i jednu Bikicu

Možda su tvrdoglave i kad planu sklanjajte im se s puta, ali za svoje bi bližnje napravile sve. Iznimno su odane, srčane, tolerantne, iskrene,  snažne i duhovite, a na listi cool Bikica su i neke sjajne žene poput Audrey Hepburn, Penelope Cruz, Shirley MacLaine, Cher…

Stigao je horoskop za ožujak!

Kome će na početku proljeća zvijezde biti naklonjene?

Kako se pripremiti za retrogradni Merkur?

Pripremite se za posljednji retrogradni Merkur ove godine

▲ Povratak na vrh