Minimalistički nakit u glavnoj ulozi svake modne kombinacije

02.05.2019.

Nova kampanja brenda The All za proljeće/ljeto 2019.

The All predstavlja novu kampanju za proljeće/ljeto 2019. Nakit, koji ne privlači uvijek pažnju na prvu, itekako igra važnu ulogu u cjelokupnom dojmu. The All svojom kampanjom za ovu sezonu govori upravo o tome, koliko se nakit čini sporednim, a ustvari je u puno moćnijoj i dominantnijoj ulozi.

 

 

The All s novim nakitom i dalje ostaje vjeran mesingu, leguri bakra i cinka, materijalu otpornom na koroziju, kristalne strukture i podobnom za razna oblikovanja. Ostaje vjeran i geometrijskim oblicima te jednostavnim linijama zbog čega je nenametljiv, nosiv uz sve i impozantan.

 

 

Ove sezone kreatorice nakita The All, Jelena Malenica i Tea Momčilović, radile su puno više sa srebrom nego inače, koji se savršeno nadovezuje s omiljenim im mesingom. Kolekcijom dominiraju savršeno nepravilni oblici, a najbolje izgledaju na okupu, stilistički spojeni u jednu upečatljivu cjelinu. The All nakit ne traži trendi background, on će posebno zaživjeti na minimal krojevima i bazičnim bojama, kao što je vidljivo i u novoj kampanji koju potpisuje Karla Jurić, dok je model Katja Puškarić.

 

 

Pokret, pogled, emocija, to su detalji koji privlače. Glavna uloga nakita i žene koja ga nosi. Zainteresira sve prisutne dok se ne bori za pažnju, ne okreće glave glasnoćom ni namjerno nego samo biva ono što jest i živi svoj puni potencijal. Upravo ona je glavno lice nove kampanje.

 

 

Baš kao sporedna uloga žene u filmu, koja je često ključnija i pamtljivija od one glavne, nenapadna i misterioznija te često izaziva komentare koji ne staju s vremenom. Kao i nakit, shvaćen tek izbliza, nevažan na daljinu, čini se samo kao sporedna uloga u stajlingu, no uvijek zadrži pogled i izazove znatiželju.

 

Fotografije: Karla Jurić

Pročitajte i...

Biseri na skandinavski način

Upoznajte se sa sanjivim nakitom Sophie Bille Brahe

“Ideja o zajedničkom projektu postoji još od studentskih dana”

Intervju s Majom Šimunović i Sandrom Aračić koje stoje iza fantastičnog nakita s potpisom Bling Zoo

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Što se sprema u kreativnoj radionici brenda The All?

Nakit brenda The All naprosto obožavamo, a sretna vijest jest da ćete ga moći povoljnije nabaviti na subotnjem ELLE Boutiqueu!

▲ Povratak na vrh