Sve hitove Britney Spears uskoro ćemo moći vidjeti u jednom mjuziklu

14.03.2019.

'Once Upon A One More Time'

Teen zvijezda 90-ih i ranih 2000-ih Britney Spears dobiti će svoj mjuzikl na Broadwayu. ‘Once Upon A One More Time’ biti će spoj svih njezinih hit-pjesama koje je objavila u zadnjih 20 godina u priči o čitateljskom klubu čije su članice poznate princeze iz bajki poput Pepeljuge i Trnoružice.

Vijest dolazi u isto vrijeme kada njezin prvi album slavi 20 godina od izdavanja, što je pjevačica proslavila posvetom na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Prema piscu knjige, Jonu Hartmereu, “Pepeljuga ima egzistencijalnu krizu, koji prolazi sa svojom grupom prijateljica također princeza, a njezina je maćeha glavni antagonist. Tu je i Princ na bijelom konju i patuljak kojeg nismo ranije upoznali, tzv. osmi patuljak – i narator koji je nesretan što se njegov sustav raspada pred njegovim očima. ”

Britney je izjavila, “Tako sam uzbuđena što imam mjuzikl sa svojim pjesmama – posebno u priči koja se odvija u tako čarobnom svijetu punom likova na kojima sam odrastala, koje volim i obožavam”, rekla je Britney o predstavi. “Ovo je za mene ostvarenje sna!”

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Što se krije iza hashtaga #FreeBritney koji se poput požara širi društvenim mrežama

Od Paris Hilton do Vere Wang, brojni su celebi ovih dana objavili dotični hashtag, podržavajući nekadašnju pop divu Britney Spears u njezinoj borbi za samostalnost...

Najbolje celebrity čestitke s društvenih mreža

Kako su nam omiljeni celebovi čestitali Božić

Vrag nosi Pradu i ... pjeva: poznati film postat će mjuzikl

Pogodite tko je napisao glazbu za njega?

▲ Povratak na vrh