Oni su obilježili naše vrijeme – The Rolling Stones

12.09.2016.

Legendarni koncert ''Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba'' dolazi u Cinestar kina

Legendarni The Rolling Stones na sceni su više od pola stoljeća, što ih čini jednom od najdugovječnijih rock skupina svih vremena.

Njihove pjesme ostavile su neizbrisiv trag urezan u povijest glazbe, a sa svojim prepoznatljivim bluesy rock’n’roll taktovima i nevjerovatnom karizmom na pozornici, ali i izvan nje, redefinirali su muziku 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća i postavili standarde za sve ostale rock bendove koji su se pojavili na sceni nakon njih.

Ako je ijedna grupa uspjela ostvariti najveći rock’n’roll san, to su onda svakako Rolling Stonesi. Njihovo epsko putovanje odvelo ih je dalje nego što su uopće mogli zamisliti, a da pritom nisu izgubili bit koja ih je učinila velikima.

U ožujku ove godine, Stonesi su održali povijesni besplatni koncert na Kubi, gdje su nastupali prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

 

The Rolling Stones Concert in Cuba

 

Impresivan broj od čak 1,2 milijuna ljudi pjevalo je uglas neke od najvećih hitova popularnih Stonesa, poput ”Angie”, ”Satisfaction”, ”Paint it Black” i mnogih drugih. Ovaj koncert epskih razmjera pod nazivom ”Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba” biti će prikazan premijerno u najboljim kinima diljem svijeta u petak, 23. rujna u 20:00 sati te će se moći vidjeti samo tu jednu večer.

Hrvatski gledatelji moći će pogledati ovaj jedinstveni koncert ekskluzivno u CineStar kinima, stoga rezervirajte 23.rujan za rock’n’roll spektakl, ponesite se energičnom atmosferom nezaustavljivih Stonesa i zajedno s 1,2 milijuna ushićenih fanova zapjevajte njihove najveće hitove.

”Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba” prvi je u nizu Spektakla u CineStaru, specijalnog programa koji šestu sezonu zaredom donosi prave glazbene i plesne poslastice u dvorane kina i u najudobnija sjedala u gradu.

Fotografije: Dave J Hogan

Pročitajte i...

"Exhibitionism: The Rolling Stones" oduševit će fanove

Londonska moderna galerija Saatchi pripremila je svojim posjetiteljima novu poslasticu - prvu međunarodnu izložbu posvećenu jednom od najvećih britanskih bendova, legendarnim Stonesima

Twiggy

Stilske lekcije 60-ih

A kako su šezdesete, i još zanimljivije, moda tog vremena, izgledale u Londonu, koji je šezdesetih bio centar svijeta, odlično pokazuje izložba fotografija Swinging Sixties London, koja se u Amsterdamu može pogledati do početka rujna

Mick Jagger

Proslava jubileja

Pedeset godina rock benda koji je promijenio povijest glazbe

Kraj jedne ere: Kako je selfie postao sinonim za selfish… i što pandemija ima s tim

Jeste li primijetili promjenu na društvenim mrežama? Nakon godina probijanja kroz nepregledne gomile fotošopiranih autoportreta, napućene usnice i Bambi eyes počinju nestajati s radara virtualne zbiljnosti. To je vrlo vjerojatno jedina pozitivna stvar koja nam se dogodila u 2020.

idis turato

Učite od najboljih - u novom serijalu 'Meet the Leader'

Adria Luxury Society predstavlja video serijal koji slavi liderstvo, uspjeh i kreativnost, a u prvoj epizodi pogledajte van okvira s proslavljenim arhitektom Idisom Turatom

hgz

Ne propustite: Ruski virtuozi sviraju za HGZ

Jedan od najznačajnijih violončelista današnjice Boris Andrianov i svjetski poznati pijanist Andrej Gugnin na inicijativu Danijela Gašparovića, voditelja umjetničke organizacije Cristoforium, sviraju donatorski koncert za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

▲ Povratak na vrh