Počinje doba Vodenjaka! Što astrologija predviđa za 2021.?

11.01.2021.

Kakva nas godina čeka, čitamo iz zvjezdanih karata

Nakon nadasve i uporno turbulentne godine, ne bi trebalo biti začudno da smo u potrazi za bilo kakvim naznakama da će sljedeća biti osjetno lakša. Stoga se obraćamo uvidima celebrity astrologinje Susan Miller koja je, srećom, vrlo optimistična u vezi nadolazećeg perioda u znaku Vodenjaka! 

Iako apsolutno nitko nije predvidio događanja netom prošle godine, Miller kaže da je tehnički bilo naznaka toga što slijedi, ali kako astrologija nije baš precizna znanost, neke su se stvari pogrešno iščitale. Dok je konjunkcija Saturna i Plutona dala naslutiti zloupotrebu moći (check!), spoj Jupitera i Plutona inače bi dao naslutiti prosperitet, ali u ovom se slučaju aktivirala dimenzija Plutona da vlada i virusima, dok Jupiter ima učinak da sve što takne proširuje i multiplicira (baš super). Miller naglašava da neće svaki put kad se ova dva planet sretnu izbiti pandemija, ali zanimljivo je da je ista konstelacija bila aktivna kad je izbila španjolska gripa 1918. godine, kao i „žuta groznica“ 1795. godine. Ali na sretnije vijesti! 

Kaže Miller: „Mislim da ćemo biti okej nakon 12. siječnja, dotad će Jupiter i Pluton biti odvojeni više od osam stupnjeva. Istovremeno kreće mladi mjesec u Vodenjaku koji vlada svima nama, a od 21. prosinca prošle godine krenula je velika mutacija kada se, svakih dvadeset godina, susretnu Jupiter i Saturn što utječe na umjetnost, glazbu i zabavu, modu i vrijednosti vremena. Svaki put kad su se susreli u posljednjih 200 godina, uz jednu iznimku, susreli su se u zemljanom znaku, a ovaj put će se susresti u Vodenjaku, koji je zračni znak. I zbog toga neće biti važno što posjedujete kao što bi bio slučaj u zemljanih znakova, nego što se iskusili i kako doprinosite svijetu. Vodenjak je humanitaran znak stoga ćemo vidjeti ljude kako jedni drugima pomažu na velikoj skali.“ Nažalost i ujedno nasreću u nesreći, tome smo već imale priliku posvjedočiti u svjetlu nedavnih tragedija. 

Druga je važna stavka 2021. godine konflikt između Saturna i Urana u vezi toga što bismo trebale zadržati u svojim životima, a što bi se trebalo promijeniti. Pritom je okoliš doista veliki cilj o kojem treba razmišljati i to je dobro jer Uran može unijeti inovacije i pronaći načine da spasi planet. Bit će mnogo inovacija budući da nas čeka Doba Vodenjaka.“ 

A što se tiče periodičkih astroloških prokletstava poput retrogradnog Merkura, Miller kaže da je riječ o ambivalentnoj pojavi koja je primjerice sjajna ukoliko u tom periodu dobijete dijete, ali potencijalno katastrofalna za sklapanje braka ili poslovnih ugovora. Stoga pazite što potpisujete između 30. siječnja i 21. veljače, ali iskoristite taj period za neriješene poslove. I nadajmo se da će nam se zvijezde smiješiti ove godine, zaslužile smo. 

Piše: A.F.

Fotografija: Profimedia

Pročitajte i...

Zašto među prijateljicama definitivno trebate i jednu Bikicu

Možda su tvrdoglave i kad planu sklanjajte im se s puta, ali za svoje bi bližnje napravile sve. Iznimno su odane, srčane, tolerantne, iskrene,  snažne i duhovite, a na listi cool Bikica su i neke sjajne žene poput Audrey Hepburn, Penelope Cruz, Shirley MacLaine, Cher…

Retrogradni Merkur ponovno napada. Ovih pet horoskopskih znakova očekuje malo teže razdoblje...

Moguća su odlaganja projekata, suočavanja s nečijim lažima, pogrešne informacije i gubitak vrijednih stvari, a mnogi znakovi osjećat će napetost i zbunjenost. Naoružajte se strpljenjem, hrabrošću i debelim živcima jer od 18. lipnja do 12 srpnja vjerojatno vam ništa što se isplanirali neće ići po planu

Astrologija je predvidjela da će 2020. biti superdramatična… što slijedi?

Iako nitko nije mogao predvidjeti događanja posljednjih par mjeseci, zvijezde su prorokovale da će ova godina obilovati perturbacijama, a tek smo na pola puta – što nas još čeka?

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

Stigao je horoskop za ožujak!

Kome će na početku proljeća zvijezde biti naklonjene?

▲ Povratak na vrh