Pogledajte filmove jedinstvenog projekta Frooom

28.10.2015.

Ne propustite: povedite klince i posjetite Otvoreni dan izvanškolskog filmskog programa Frooom, 28. listopada u 17 sati, u zagrebačkoj Osnovnoj školi Dr. Ivana Merza

Niz obrazovnih radionica za djecu neobičnog naziva Frooom, koji se već godinama održavaju diljem Hrvatske, jedan je od najinovativnijih obrazovnih programa u našoj zemlji.

Posvećen kulturi, umjetnosti, medijima i multimediji, a posve prilagođen osnovnoškolskom i srednješkolskom uzrastu, Frooom je od svojih početaka i od strane struke, ali i same djece, te njihovih roditelja, prepoznat kao sadržaj zbog kojeg i odrasli požele ponovo biti djeca i pridružiti se ovim radionicama.

Udruga Bacači sjenki, unutar koje je razvijen ovaj jedinstven obrazovni program poziva sve odrasle i neodrasle Zagrepčane da im se pridruže u srijedu 28. listopada, u zagrebačkoj osnovnoj školi Dr. Ivana Merza i pogledaju najnoviju filmsku reviju ovog jedinstvenog i prijeko potrebnog projekta.

Program otvorenog dana Froooma

počinje u 17 sati filmskom revijom na kojoj će se prikazati najbolji filmovi nastali na radionici u sezoni 2014/2015. Projekciji u prethodi kratka poduka iz stare kineske vještine upravljanja zoetropom: na nju su pozvani svi zaljubljenici u tu napravu, ali i oni koji ne znaju o čemu se radi a žele naučiti. Nakon filmova Frooomovci pozivaju posjetitelje da im se pridruže na razgovoru i opuštanju te na taj način saznaju kakva je to magija koja već četiri godine na Frooomu nastaje.

Program:

Srijeda, 28. listopada, u 17 sati
Osnovna škola Dr. Ivan Merz, Račkoga 4, Zagreb

16h – radionica animacije zoetropom
17h – filmska revija Frooom
18h – predstavljanje Froooma kao odgojno-obrazovnog programa uz druženje

Fotografije i tekst: press

Pročitajte i...

Ima li nešto u no-shampoo trendu?

To 'poo or not to 'poo?

Iskrivljena stvarnost umjetnice Alexe Meade koja će vas oduševiti

Umjetnica čija će vas djela natjerati da se pogledate dva put

Kako možete završiti u Disney zatvoru?

Punk rock ikona o zatočeništvu u zabavnom parku

Osam dnevnih rituala koji će vas uzemljiti

Udahnite jutarnji zrak, priuštite si čašu vina... Ovi laki zahvati u svakom danu dat će vam potrebnu snagu bez obzira na to u kojoj ste fazi tranzicije u «novu normalu»

Mihaela Krznar fotografija cvijeća

Insta Blic: fotografije koje zrače mirom s potpisom @mihiamelie

10 pitanja za vlasnike najdražih Instagram profila

7 novih romantičnih komedija koje su dostupne za streaming sada

Pripremite watchlistu za kišne ljetne večeri ili vruća popodneva spušenih roleta

▲ Povratak na vrh