Pokaži svoju kreativnost: Tko je tvoj #OriginalSuperstar?

Originals Superstar
28.08.2015.

Instagram natječaj u kojem možete osvojiti adidas Superstar tenisice

Kreativnost i sloboda izražavanja zaštitni su znak umjetnika diljem svijeta. Da platno za izražavanje inspiracije ne poznaje formu zna i adidas koji je nedavno lansirao Superstar Artwork kampanju u kojoj su Pharrell Williams i suvremeni umjetnici poput Todda Jamesa i Mistera oslikali prednji gornji dio tzv.Supershell na poznatim Superstar tenisicama.

U sklopu globalne Superstar Artwork kampanje glazbena zvijezda i adidasov ambasador Pharrell Williams pokrenuo je projekt Pay it forward u kojem nominira i potiče talentirane kreativce diljem svijeta koji ga inspiriraju da šire kreativnost i inspiriraju druge.

Širenju kreativnosti pridružio se i adidasHrvatska koji je na svom Instagram profilu nominirao likovnu umjetnicu OKO, svestranu Ellu Dvornik i ekipu iz Grupa studija i tako pokrenuo lokalni Pass the creativity forward u kojem poziva sve kreativce i one koji se tako osjećaju da se uključe, pokažu svoju kreativnost te nominiraju osobu koju smatraju originalnom uz hashtag #OriginalSuperstar.

Pokazati kreativnost mogu fotografijom, crtežom ili riječima pjesme, ograničenja nema. Natječaj traje do 9. rujna 2015. godine, a troje najkreativnijih osoba adidas će nagraditi Superstar tenisicama.

Pročitajte i...

Djevojka koja je očarala Lennyja Kravitza. I sve nas. Upoznajte Alianu King

Lenny Kravitz objavio je novi spot za pjesmu „Ride“ u kojem njegovu djevojku glumi 20-godišnja ljepotica s Bahama koju su modni agenti otkrili – na Instagramu!

Najinstagramičnije zagrebačke lokacije za modne selfije

Od Muzeja suvremene umjetnosti pa do zagrebačkog aerodroma, od skrivenih kutaka Gornjeg Grada do novozagrebačkih nebodera i grafitima ukrašenih zidova kao cool scenografije...Zagreb vrvi lokacijama za snimanje odličnih Instagram fotki!

Najnoviji gastro hit na Instagramu: Art Focaccia

Ukusna plosnata pogača prelivena maslinovim uljem i začinima, složit ćete se, baš i nije fotogenična. No, uz nekoliko vlati vlasca i cherry rajčica pretvara se u pravo malo umjetničko djelo

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh