Poliklinika Sinteza predstavlja spektakularnu novu uslugu pomlađivanja i revitalizacije kože na 100% prirodan način

15.03.2016.

Dr. Jeannette Gjurić, direktorica i suvlasnica Poliklinike Sinteza iz Zagreba, predstavila je inovativnu uslugu pomlađivanja i revitalizacije kože na potpuno prirodan način

Promociju je vodila i moderirala glumica Nataša Janjić, koja je pobornica prirodnih metoda pomlađivanja, a predstavljanju su prisustvovala brojna poznata lica: Nenad Korkut, Nele Kocsis, Nada Abrus, Nera Stipičević, Marija Borić, Nenad Sovilj, Elvira Kranjčar i mnogi drugi.

ANR ili Absolutely natural rejuvenation je nova usluga u Poliklinici Sinteza, koja pomoću biorezonance, PRP tretmana i ekskluzivne, organske kozmetičke linije Dr. Stribor na 100% prirodan način pomlađuje kožu i postiže dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože lica.

 

Nela Kočiš i Nenad Korkut

Nela Koscis i Nenad Korkut

 

Ova metoda učinkovito uklanja bore i nepravilnosti te potiče proizvodnju kolagena na 100% prirodan način. Tretman je namijenjen umornoj i suhoj koži koja je izgubila elastičnost i svima koji žele usporiti proces starenja, a izvrsni rezultati pokazali su se i u korekciji neujednačene pigmentacije kože. Tretirati se mogu cijelo lice, obrazi, nazolabijalne bore, podočnjaci te vrat i dekolte, gdje je koža posebna tanka i osjetljiva.

“Pri tretmanu se koristimo vrhunskim BICOM aparatom za biorezonancu, koji na tonik za lice prenosi modulirane frekvencije za regeneraciju kože putem specijalnih elektroda. Najbitniji dio tretmana je pomlađivanje vlastitom plazmom PRP (Platelet Rich Plasma). Na taj način koži lica vraća se vitalnost te ona postaje mekša, elastičnija i vidljivo mlađa”, otkrila nam je Dr. Jeannette Gjurić, direktorica Poliklinike Sinteza.

“Upustili smo se u zajednički projekt u kojem smo pokazali kako kombinacija komplementarne medicine i najnovijih estetskih anti-aging tretmana može dati izvrsne rezultate u pomlađivanju i regeneraciji kože lica”, rekao nam je dr. Stribor Marković, jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih stručnjaka na polju fitoterapije i aromaterapije u Hrvatskoj, a i šire.

Fotografije i tekst: promo

Pročitajte i...

Masnim tkivom do punih usana i mladolikog lica

U današnjem društvu zahtjevi za što ljepšim izgledom postaju sve naglašeniji

Najlakši načini za borbu s hiperpigmentacijom kože

Glavni uzrok je prekomjerno izlaganje suncu, s obzirom na to da sunčeva svjetlost potiče proizvodnju melanina

Sedam genijalnih serija koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Na jednom smo mjestu okupili drage nam serije koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Devet stvari koje uspješne žene rade prije devet ujutro

Kvalitetna jutarnja rutina prvi je korak prema uspjehu

▲ Povratak na vrh