Priyanka Chopra i Mindy Kaling uskoro gledamo u komediji o vjenčanju

15.04.2019.

Hollywood susreće Bollywood

Priyanka Chopra i Mindy Kaling krasit će veliki ekran zajedno u komediji o indijskom vjenčanju. Prema Deadline-u, holivudske teškašice će voditi glumačku ekipu trenutno neimenovanog filma – to će biti veličanstveni spoj filmova “Crazy Rich Azians” i “My Big Fat Greek Wedding”.

 

 

To je savršena uloga za Chopru koja se nedavno udala za Nicka Jonasa u raskošnoj petodnevnoj proslavi u Jodhpuru u Indiji u prosincu 2018. godine. Scenario će napisati Kaling zajedno s televizijskim producentom Danom Goorom, a glasine kuže, kako će možda čak i sjesti na redateljsko mjesto.

 

 

Uzbudljive vijesti za filmske obožavatelje Kaling čija karijera trenutno ne prestaje se kretati uzlaznom putanjom. Tridesetdvogodišnja glumica, spisateljica i redateljica se nedavno pridružila Sandri Bullock, Cate Blanchett i Rihanni u Oceanovih 8 prije nego što je iznenadila kritičare u Late Nightu – ženskoj komediji koju je sama napisala.

 

 

No, njezin najnoviji projekt je samo još jedan posao koji će dodati već impresivan popis, jer je Netflix nedavno objavio dramu koju je napisala glumica. Serija je inspirirana vlastitim odrastanjem Mindy i prati komplicirani život prve generacije indijske američke tinejdžerke. Zapravo, zvijezda “Projekta Mindy” nedavno je otišla na Instagram u potragu za glumcima za nadolazeću komediju.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Pozor! Stiže "Legally Blonde 3" i ovo je sve što zasad znamo

Naša najdraža plavuša s Harvarda i jedna od najdražih plavuša uopće vraća se po treći put, i to u suradnji s Mindy Kaling

Priyanka Chopra pod kritikom javnosti zbog "patriotskog" tweeta

Neoprezna izjava UNICEF-ove veleposlanice za mir

Victoria Beckham pidžama odijelo koje je zaludilo trendseterice

Priyanka Chopra i Sophie Turner su veliki fanovi

▲ Povratak na vrh