Pročitajte dirljivo pismo naše vjerne čitateljice

28.05.2020.

U ovo neobično vrijeme dok nikome nije posve jasno što podrazumijeva “novo normalno” i koliko će gospodarske posljedice pandemije oštetiti industriju koje smo i sami dio, lijepa riječ zaista puno znači. Prenosimo vam dirljivo pismo naše vjerne čitateljice koja je prepoznala napore redakcije u stvaranju ELLE časopisa koji može poslužiti kao utjeha, inspiracija i bijeg od neizvjesne svakodnevice. Ova pohvala nam je još posebnija s obzirom da se odnosi na naš svibanjski broj koji je nastao u novim okolnostima rada od kuće.

 

Poštovanje,

Samo bih se htjela javiti redakcij jednom pohvalom.
Već dugo nisam pročitala magazin ili novine u jednom dahu, kako se to kaže. Da je svaki tekst super, potkrijepljen novonastalom situacijom koju svi prolazimo i koja se osjeća u cijelom broju. Svaki tekst je zanimljiv, poučan, a mnogi tjeraju i suzu na oko.
Bravo.
Sve koji pišemo i bavimo se, ili smo se bavili ovim poslom, ova je situacija još jednom podsjetila da se najbolje piše, a i surađuje, nakon neke muke.
Pa neka nam svima bude bolje i neka budemo još bolji ljudi.
Pozdrav od dugogodišnje čitateljice iz Švedske.
Margareta Detoni Smoljanec
Želimo se zahvaliti svim našim vjernim čitateljima koji su uz nas kad nam najviše treba i poručiti vam- stay strong! Vi ste naša najveća motivacija i bez vas ne bismo postojali, hvala vam! 

Vaš ELLE tim

Pročitajte i...

JEDINSTVENI KONCERTI ZA VIKEND PRED VAMA

Josipa Lisac i Marin Ivanović Stoka, Nered, Tram 11 i Hladno Pivo u izdanju snimanom samo za Story

Predstavljamo novu KLISAB kolekciju za ljeto/20!

Fotografije snimljene u gorju Žumberak predstavljaju novu KLISAB LJETO20 kolekciju u kojoj dominira tie dye uzorak

Alicia Keys o inspiraciji u trenucima koji slamaju srce povodom novog singlea

Kraljica a-mola i jedna od najinspirativnijih glazbenica našega vremena povodom novog albuma govori o načinima na koje se angažirala u Black Lives Matter pokretu, pjesmi za koju bi radije da ju nije nikada napisala i knjizi u kojoj istražuje putovanje bliže sebi samoj...

S Nikom Čuić iz brenda NIKA TOM o nagradama, kostimografiji i ELLE Boutiqueu

Pobjednica prošlogodišnje ELLE Style Awards nagrade za najboljeg mladog dizajnera

Goran Čižmešija: najpoznatiji hrvatski street style fotograf o modi, trendovima i stilu Zagrepčanki

Uvijek nam je užitak naletjeti u gradu na Čizmu. On i njegov fotoaparat postali su svojevrsni zaštitnik znak centra Zagreba, a jedno možete biti sigurni - ako objektiv uperi u vašem smjeru, to je siguran znak da furate zanimljiv stil!

Moda u doba korone

Kako izgleda "novo normalno" u domaćem modnom svijetu?

▲ Povratak na vrh