adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas beyonce
20.04.2021.

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

U tvrdnji da ništa nije nemoguće brend podržava i cijela adidas zajednica i svi adidas partneri. Svjestan zajedničke moći adidas pokreće svoj najambiciozniji projekt do sada – ‘Impossible is Nothing’. Tim povodom snimljen je dokumentarni serijal sastavljen od kratkih videa koji otkrivaju do sad neviđenu stranu najpoznatijih pojedinaca u svijetu. Serijal je praćen emocionalno snažnim dijalozima od strane njihovih prijatelja i kolega te brojnim arhivskim snimkama, a u dokumentarcu sudjeluju Beyoncé, Paul Pogba, Tiffany Abreu, Mo Salah, Siya Kolisi i Nneka Ogwumike.

Prikazujući prije nikad viđene, njihove intimne trenutke, serijal prati priče iz sporta i kulture pokazujući kako su optimizam i proaktivnost oblikovali živote aktera. Istražujući budućnost koju su zamišljali, uočavajući prilike i pretvarajući ih u stvarnost, adidas slavi poznate pojedince koji su ostavili trag u povijesti na globalnoj pozornici. Cilj je inspirirati i ohrabriti ljude za prepoznavanje vlastitih mogućnosti.

Paul Pogba

U Hrvatskoj su se u kampanju uključili: pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević, televizijska voditeljica i podcasterica Ana Radišić, reperica i influencerica Karla Zelić ili Superbabe Killah, sportaš i influencer Fran Lauš, YouTuber Ivan Rado ili Malajski Tapir, trap trojac Kuku$, DJ duo Vanillaz, rukometaši  Domagoj Duvnjak, David Mandić, Luka Cindrić i drugi poznati sportaši te adidas Runners treneri.

‘Impossible is Nothing’ je više od  kampanje – to je naš stav. Prepoznavanje vlastitih mogućnosti uz optimizam je ključ postizanja našeg cilja da kroz snagu sporta mijenjamo živote ljudi. Ovaj stav je ono što nas inspirira svaki dan i što nas tjera graditi budućnost. Prepoznati mogućnosti danas znači stvarati bolje sutra za ljude diljem svijeta’, rekao je Brian Grevy, član Uprave adidasa.

adidas je nedavno otkrio svoje planove za stvaranje bolje budućnosti. Fokusirat će se na tri područja: održivost, vjerodostojnost i uključivost. Brend je prepoznao mogućnost za održivu budućnost s obvezom da do 2024. koristi samo reciklirani poliester u svim  proizvodima. Prepoznao je mogućnost za ujedinjenje i uključenje svih ljudi u sport, što uključuje i proširenje adidasovog ugovora s UEFA-om na Ženski EURO i Ligu prvaka. Prepoznao je mogućnost za poticanje inovacija koje nisu nikada prije istražene što uključuje i korištenje potencijala 3D printanih uložaka. Jer ništa nije nemoguće.

Pročitajte i...

Kako ostati fit na zabavan način

Vrijeme je da se prisjetite nekadašnjih vještina i stanete na - role!

adidas otvorio novu trgovinu u City Centeru one Split

Nova trgovina odaje počast Splitu i njegovim velikanima

adidas stan smith forever

Legendarne tenisice Stan Smith u novom, održivom izdanju!

Stan Smith, Forever adidasov je početak transformacije prema održivosti kojom želi stati na kraj plastičnom otpadu

beyonce

Vrijeme je da pronađete onaj lančić sa svojim imenom. Jer Beyoncé tako kaže

Carrie ih je pretvorila u trend, Bey ih je digla na novu razinu

adidas

Uključite se u zelenu akciju adidasa i Humane Nove Zagreb

U adidas Sport Studiju u zagrebačkoj Ilici prikupljaju se stari zeleni odjevni predmeti i drugi tekstil koji će socijalna zadruga pretvoriti u zelene navlake za jastučiće i njima urediti interijer Studija

▲ Povratak na vrh