Cosmopolitan vam poklanja beauty uređaj LUNA play plus!

13.05.2020.

Ne propustite jedinstvenu priliku! Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam beauty uređaj LUNA play plus. Prvih 20 novih pretplatnika osvaja ovaj VIP dar, stoga požurite! A uz to, prva dva broja darujemo i šaljemo na vaš kućni prag

Čitajte Cosmopolitan 365 dana u godini! Pretplatite se na tiskano izdanje Cosmopolitana i darovat ćemo vam beauty uređaj – LUNA play plus.

LUNA play plus savršen je kompaktni uređaj za čišćenje i umirujuću masažu lica švedskog brenda FOREO. Nježnija je od svih ostalih četki za duboko čišćenje jer se T-sonic pulsacije prenose putem mekanih silikonskih dodirnih točaka kako bi iz pora nježno uklonile nečistoću, sebum, mrtve stanice kože i ostatke šminke. Korištenjem uređaja LUNA play plus dvaput na dan bilo kad i bilo gdje vaša će koža postati mekša, glađa i besprijekorno blistava!

Pretplatite se na Cosmopolitan i iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate jer prvih 20 pretplatnika osvaja VIP dar – LUNA play plus (vrijednost dara 349 kuna). Uz to, prva dva Cosma poklanjamo i šaljemo na kućnu adresu. Ponuda vrijedi do 25. svibnja.

Godišnja pretplata na Cosmopolitan iznosi 250 kuna, a uključuje VIP dar (za prvih 20 pretplatnika) i 12 brojeva (od čega su dva broja gratis). Polugodišnja pretplata na Cosmopolitan iznosi 150 kuna i uključuje 6 brojeva.

Aktivirajte pretplatu na tiskano izdanje na +385 1 63 00 817 ili slanjem e-maila na pretplata@adriamediazg.hr

NOVO! Čitajte Cosmopolitan i u digitalnom izdanju, pojedinačno ili u obliku pretplate. Više doznajte ovdje.

 

Tekst i fotografije: Promo

Pročitajte i...

Cosmopolitan predstavlja: Arija Rizvić & Rade Radolović Insta Blind Chat!

Glume u istoj seriji, a nikada nisu 'insta-chatali'. Do sada. Večeras, 28. travnja, u 21h na Cosmo Instagramu - Arija Rizvić & Rade Radolović

Potražite novi Cosmopolitan na svim kioscima!

Novi Cosmopolitan s buntovnicom Lucy Hale pršti bojama, veseljem te sexy, cool & smart idejama, a vi imate samo jedan zadatak – odlučiti želite li ga nabaviti na kiosku ili online. Potražite novi broj od 25. travnja!

Cosmopolitan bira junakinju #inreallife

Šesti put u Hrvatskoj magazin Cosmopolitan bira najutjecajnije cure na društvenim mrežama, djevojke koje imaju faktor S, a koji ne označava samo selfie nego i snagu, sreću, samostalnost, superiornost, stil i stav. No prvi put u povijesti Cosmopolitan je proširio natječaj i izvan društvenih mreža i bira Cosmo junakinje u stvarnom svijetu. Prijavite se i vi!

Cosmopolitan predstavlja: Insta Live Chat s Jelenom Rozgom u nedjelju, 31. svibnja u 21h! Gledajte nas!

Nedjelja navečer — 21h — Cosmopolitan Instagram — ne propustite!

Nježna, ali moćna, baš kao i svaka žena- nova DeLight kolekcija

„Pokušao sam dočarati ženu koja ne odustaje, snažnu ženu koja mašta te ženu koja je istovremeno profinjena i moćna“

▲ Povratak na vrh