Novi miris za dinamičnog muškarca

07.07.2017.

Salvatore Ferragamo predstavlja UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life

Salvatore Ferragamo predstavio je UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life, novi miris za dinamičnog muškarca koji svoj život opisuje kao pustolovinu, izazovno putovanje, uvijek gledajući s povjerenjem i entuzijazmom. Instinkt je njegov znak, znatiželja je njegova energija.
UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life, potpis mirisa za čovjeka koji ide naprijed.O mirisu: UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life je karizmatična i i živopisna prezentacija muškosti, gdje svježe zelene note stupaju u interakciju s moćnim drvenastim i osnažujućim notama čistog zavođenja. Miris se otvara sa svježim notama zelenih listova ljubičice i začinskim notama kardamona i limuna. Srce mirisa izgrađeno je oko kave, tradicionalnog i autentičnog talijanskog sastojka, pomiješanog s toplim ambroxom i svijetlim geraniumom. Drvo kašmira i elegantna bijela cedrovina u kombinaciji s dodirom bijelog mošusa daju senzualni potpis dinamičnog i elegantnog čovjeka.

Olfaktivna obitelj: Drvenasto-zelena
Parfumeri: Aurelien Guichard & Alberto Morillas

KAMPANJA

UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life predstavlja jezgru muških vrijednosti brenda, komunicirajući znatiželju suvremenog i dinamičnog gospodina, koju u reklamnoj kampanji interpretira glumac Ben Barnes. Talijanski stav nije samo pitanje stila, to je “umjetnost življenja” i način života, autentičan i optimističan pristup svakom detalju i trenutku života.

 

Cijene:

Edt 30ml              339,20kn

Edt 50ml              459,80kn

Edt 100ml            639,60kn

Pročitajte i...

Kako je Salvatore Ferragamo uplesao u blagdane

Blagdanska kampanja popularnog brenda

Putovanje kroz vrijeme s novim mirisom UOMO Salvatore Ferragamo Signature

Priča o ovom čovjeku i novom mirisu održava se u Firenci 2127. godine

Pobjeda Salvatora Ferragama vrijedna 60 milijuna dolara

Salvatore Ferragamo na sudu je odnio pobjedu protiv lažnjaka vrijednu 60 milijuna dolara

Preslatke torbice koje će iduće sezone svi nositi

Salvatore Ferragamo je u svojoj kolekciji za ljeto 2018. predstavio preslatke torbice koje bi u novoj sezoni mogle osvojiti trendseterice diljem svijeta

▲ Povratak na vrh