Održana svečana 100. izvedba predstave ‘Tko je ovdje lud’

04.11.2020.

Održana je svečana 100. izvedba predstave ‘Tko je ovdje lud?’ i ujedno prva izvedba te predstave on line uživo. Na kazališne daske za gledatelje pred ekranima i u kazališnoj dvorani ponovno su stali doktorica Kokica i doktor Zver s nizom svojih korisnika u svijetu koji puca po šavovima.

Predstava je, prema pohvalama online publike koja ju je pratila na streamingu i reakcijama publike u dvorani, primljena i prenesena odlično i uz puno smijeha.

U ovoj ludoj komediji koja ima podnaslov ‘Kroz 6 koraka i 1 uvid do potpune sreće’ po više uloga igraju Natalija Đorđević i Marko Torjanac, a na rasporedu je ponovno u nedjelju 22. studenoga kada se može pogledati i uživo u Kazalištu Mala scena i na streamingu u On line kazalištu uživo.

Među mnogim posjetiteljima, kolegama i prijateljma na predstavu je došla i Josipa Lisac koja za predstavu i njezine protagoniste imala samo riječi hvale.

Već sljedeća predstava On line kazališta uživo na rasporedu je u nedjelju, 8. Studenoga. Riječ je o kazališnom hitu ‘Ritina škola’ koji će, uz prvu on line izvedbu, proslaviti i sveukupno 150. izvedbu, a premijerno u glavnoj ulozi Rite nastupit će Vanda Winter koja ovu ulogu preuzima od Nataše Janjić Medančić koja je nedavno rodila.

Ulaznice za streaming se mogu kupiti na https://live.planet-art.hr , a predstavu je moguće gledati i uživo u kazalištu Mala scena, Medveščak 2. Ulaznice za gledanje uživo u kazalištu moguće je kupiti na www.planet-art.hr

Pročitajte i...

Monodrama 'Vla-Vla-Vlajland Cabaret' zasluženo prikupila sve ovacije publike

Kako izgleda kada se smijeh stvarnoga života umiješa u umjetnost

'Vla-Vla-Vlajland Cabaret' - monodrama koja pogađa točno u sridu

Narodnu feministicu i zdravorazumsku heroinu, maestralno je utjelovila glumica Ecija Ojdanić. U listopadu kreće turneja diljem Hrvatske, a zagrebačka premijera zakazana je za 18. listopad

Kako šarmantno razbijati predrasude - razgovor s Ecijom Ojdanić

Glumica, osnivačica i ravnateljica kazališta Moruzgva, svestrana Ecija Ojdanić otkriva nam kako se pripremala za ulogu Vlajne u novoj predstavi Vla-Vla-Vlajland, uoči zagrebačke premijere 18. listopada u kazalištu Vidra

Umjetnost dolazi vama- kulturna izolacija nije opcija

Genijalna inicijativa ekipe Radio Studenta

▲ Povratak na vrh