Pretplatite se na National Geographic Hrvatska!

17.09.2021.

Novim pretplatnicima u suradnji s Promopoint.hr darujemo powerbank od 4000 mAh s ugraviranim logom National Geographica Hrvatska i vašim imenom.

Prijenosna baterija, powerbank od 4000 mAh, izrađena je od eloksiranog aluminija, ima USB izlaz i izlaz tipa C 2.0 te vam omogućuje korištenje svih kabela za punjenje mobilnih uređaja. Koristan i praktičan dodatak koji ćete rado svakodnevno koristiti.

Promopoint.hr prvi je izbor kada govorimo o poslovnim darovima i promotivnim proizvodima. Želite li cjelovitu priču koja govori o uspješnom brendu i vrijednostima za koje se zalažete, na http://www.promopoint.hr dobit ćete jedinstven poslovni poklon koji će se pamtiti i o kojemu će se pričati. 

Krenite na put od ideje, izbora proizvoda, koncepta i dizajna do cjelovitog rješenja uz novitete i više od 100.000 artikala! 

Vrijednost dara je 135 kuna.

Pretplata po ovim uvjetima vrijedi godinu dana, a nakon isteka tog razdoblja automatski se nastavlja. Za pretplatu nas nazovite na +385 63 00 817 ili kontaktirajte putem e-pošte pretplata@adriamediazg.hr

CIJENA GODIŠNJE PRETPLATE IZNOSI 352 KUNE!

Pročitajte i...

Ne prepustite rujanski broj National Geographica Hrvatska !

Novi broj ponajboljeg popularnoznanstvenog časopisa na svijetu je na kioscima od 10.rujna, a u njemu se bavimo aktualnom temom o Afganistanu.

Aromatičan dar za nove pretplatnike National Geographica Hrvatska

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i darovat ćemo vam vrijedan i zdrav poklon-paket Solane Nin koji sadrži sol s dalmatinskim začinima, kekse lavande s cvijetom soli, staklenku cvijeta soli i mirisnu sol za kupanje s lavandom!

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska!

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i uz jedan broj gratis darovat ćemo vam izuzetne knjige Večernja nelagoda Marieke Lucas Rijneveld i Posljednji svoje vrste Maje Lunde u izdanju Naklade Ljevak

▲ Povratak na vrh