Story.hr, najčitaniji hrvatski lifestyle portal, traži novinare

30.10.2020.

Ako poznaješ hrvatsku, ali i svjetsku showbizz scenu, zanima te moda i obožavaš beauty novitete, a uz to si vrlo pismen/a, onda je Story.hr pravo mjesto gdje možeš dodatno izbrusiti svoje znanje. Čekamo te da unaprijediš rad našeg tima, sudjeluješ u predlaganju tema, njihovu istraživanju, a zatim i stvaranju. Očekujemo od tebe originalne ideje, zanimljive tekstove i još bolje naslove, a nudimo poticajnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja, posjećivanje evenata i upoznavanje s osobama koje često gledaš u televizijskom programu.

Idealan kandidat je onaj s dvije (2) godine iskustva rada u internetskom novinarstvu, motiviran i spreman da mu svaki dan izgleda drugačije. Tražimo osobu koja poznaje rad u CMS-u i dobro se snalazi na društvenim mrežama. Očekujemo samostalnost u radu, dobru suradnju sa svim odjelima unutar kuće te razumijevanje klijenta / čitatelja i njihovih potreba.

Dođi, redakcija Story.hr te čeka!

Ako ste zainteresirani, pošaljite nam svoj CV i portfolio najkasnije do 6. studenoga 2020. na posao@adriamedia.hr. Sve prijave bit će razmatrane u potpunoj povjerljivosti, a kontaktirani će biti samo kandidati koji uđu u uži izbor. Sretno!

Pročitajte i...

smartlife portal

Adria Media ima novi portal Smartlife koji pokreće pametne promjene

Riječ je o prvom premium portalu o pametnoj tehnologiji koji će informirati i educirati o primjeni digitalnih rješenja te uvođenju pametnih digitalnih promjena u život i poslovanje.

Dodijeljena Storyjeva srca uz nadu i optimizam

Ovogodišnji Story Hall of Fame unatoč svim nemilim događajima u 2020. uspio se održati no na jedan drugačiji način, potpuno u službi čitatelja, pratitelja i gledatelja brenda Story.

Adria Luxury Summit otkrio prilike za premium tržište u vrijeme krize

Regionalni lideri u segmentu luxury industrije i biznisa okupili su se u Zagrebu na upravo održanom drugom Adria Luxury Summitu

Story.hr ima novu rubriku posvećenu muškarcima - Story Man

Novost u sklopu najčitanijeg lifestyle portala Story.hr!

▲ Povratak na vrh