Unesite toplinu u svoj dom održivim proizvodima skandinavskog dizajna

09.04.2021.

Nordic Mood kolekcija iz JYSK-a usmjerena je na održivost

Proizvode iz nove JYSK-ove kolekcije uz skandinavski dizajn i kvalitetu odlikuje usmjerenost na održivost. Pored različitih dodataka i dekoracija u svojoj Nordic Mood ponudi imaju zanimljive proizvode poput kutija BJORK od recikliranog papira, dostupne u dvije veličine ili KEJSERKRONE tepiha izrađenog od ostataka reciklirane kože. Upravo takvi proizvodi donijeti će poseban doživljaj topline i ugode u vaš dom.

Poseban detalj koji će svima zapeti za oko su NILS nove torbe za kupovinu, izrađene od 80% recikliranog pamuka, a pojavljuju se u antracit sivoj, vojno zelenoj te trendi terakota boji.

Ovaj vrlo funkcionalan i lako nosiv komad, jednostavno se može kombinirati i koristiti u mnoge svrhe, a logo na torbi predstavlja JYSK-ov novi održivi logo pod nazivom LOVE PLANET – EVERYDAY ESSENTIALS.

Pročitajte i...

kreativni nered

Kako kaos pretvoriti u udoban i oku ugodan kreativni nered

Kreativni nered može biti stil života, ali kako i zašto uopće nered napraviti kreativnim kad cijeli život težimo tome da stvari dovedemo u red? Dizajnerica interijera Katarina Kavain ima par ideja kako kreativni nered učiniti chic!

Kako urediti dnevni boravak po Feng Shui principu

Gdje živite i kako se osjećate, čini ogromnu razliku u vašoj kvaliteti života. Dnevna soba prostor je u kojem se okupljate vi, članovi vaše obitelji i prijatelji, stoga je važno osigurati da ovaj prostor ima dobar Feng Shui i pruži dobrodošlicu svima koji u njega uđu

jill biden

Modni statement Jill Biden na prvom Bidenovom obraćanju Kongresu

Jill Biden držala se provjerene i održive formule za prisustvovanje prvom obraćanju svoga supruga Kongresu

Vrtne stolice od recikliranih ribarskih mreža koje ovu sezonu želimo vidjeti na našim terasama

U susret obilježavanju Dana planeta Zemlje, JYSK je predstavio novu kolekciju vrtnog namještaja s naglaskom na stolice izrađene od starih ribarskih mreža kako bi se priključio globalnom povećanju svijesti o održivom razvoju.

Je li 'it' pojam pandemijske ere - samo prolazni trend ili početak nove ere?

Što je zapravo upcycling, te kako je i zašto postao pojam koji se sve češće vezuje uz luksuz?

adidas

Uključite se u zelenu akciju adidasa i Humane Nove Zagreb

U adidas Sport Studiju u zagrebačkoj Ilici prikupljaju se stari zeleni odjevni predmeti i drugi tekstil koji će socijalna zadruga pretvoriti u zelene navlake za jastučiće i njima urediti interijer Studija

▲ Povratak na vrh