Prosinački broj časopisa Elle vas čeka na kioscima

20.11.2018.

Elle Style Awardsom nagrađen model godine Matea Brakus krasi naslovnicu najnovijeg broja

Nakon velikog slavlja pripremili smo vam detaljan izvještaj s našeg 16. rođendana kojeg smo proslavili u sklopu godišnje dodjele Elle Style Awards nagrada i to u vidu posebnog priloga koji dolazi uz časopis.

Elle Style Awardsom nagrađen model godine Mateu Brakus odmah smo doveli pred objektiv fotografa Mladena Šarića i tako je nastao naš minimalistički editorijal u crnom.  Matea krasi i naslovnicu ovog broja, a premda u ruci doslovno drži šipak, ovaj broj časopisa donosi prave poslastice.

 

Intervju kojeg je Oprah Winfrey napravila s Michelle Obamom netom prije objavljivanja njezinih memoara Becoming samo je jedna od njih. U otvorenom i iskrenom intervju bivša prva dama progovara o svom odnosu s mužem, prijetnjama njezinoj djeci i vlastitom zavjetu da pokrene pozitivne promjene.

Novi broj također donosi svjetlucave modne i beauty blagdanske novitete, dnevnik s revije brenda I-gle te intervju s majstorom filma i animiranog filma Danijelom Žeželjom.

Za one koji vole raditi šoping liste, popisati sve svoje blagdanske želje ili možda neprijatelje, s novim brojem vam poklanjamo i malu crnu knjižicu.

Najnoviji broj je na kioscima od 20. studenog, stoga požurite i saznajte još više!

Tekst: V.S.

Foto:promo

Pročitajte i...

Uz savjete iz novog Men’s Healtha – oborit ćete sve s nogu!

Prosinačko izdanje vašeg najomiljenijeg časopisa donosi obilje blagdanskih strategija - s kojima ćete podjednako uživati, ali i dobro izgledati

Gdje završava moda, a počinje stil? S Elleom u Londonu!

Slavljenički broj ELLE časopisa je na kioscima!

▲ Povratak na vrh