Prvi pogled: stigao trailer za filmsku odu ženskom bijesu

14.12.2019.

Carey Mulligan je u osvetničkom pohodu na svakog pseudo-nice guya na kojega smo ikada naišle

Carey Mulligan maše skalpelom odjevena u kostim medicinske sestre od lateksa i izgovara: “Cijeli sam život htjela biti liječnica. U zadnje se vrijeme osjećam kao da bih se možda voljela tome vratiti.” Dobrodošli u teaser za film Promising Young Woman, koji se čini, u najmanju ruku, veoma obećavajućim!

Ukratko, Cassie je mlada žena kojoj su čitav život govorili da je puna potencijala, no otkako je pretrpjela misterioznu traumu, provodi svoje noći koristeći potencijal da kažnjava podmukle samoprozvane “dobre dečke”. “Svaki tjedan idem u klub i glumim da sam prepijana da bih se držala na nogama. Isvaki tjedan, neki nice guy priđe provjeriti jesam li okej,” kaže Cassie u traileru. No kada dotični pokuša iskoristiti situaciju (a mnogi pokušaju), slijedi prilično žestoka osveta.

Riječ je o prvom dugometražnom filmu Emerald Fennell, koju poznajemo kao izvršnu producenticu druge sezone Killing Eve te glumicu koja je u 3. i 4. sezoni The Crown igrala Camillu Parker-Bowles! Promising Young Woman producirala je Margot Robbie, a postava uključuje Alison Brie, Adama Brodyja, Laverne Cox, Molly Shannon, Boa Burnhama, Jennifer Coolidge, Maxa Greenfielda, Molly Shannon

Iako ćemo se morati za cijeli film strpiti skroz do proljeća, nikada nije prerano za slaganje watchliste za sljedeću godinu!

Piše: A. F.

Video i fotografije: Youtube

Pročitajte i...

Izašao je službeni trailer za film "Kralj lavova"

Remake kultnog filma kojem se veselimo

Matthew McConaughey se odao raskalašenom životu

Kako glumcu stoje tange otkriva trailer filma "Beach Bum"

Lupita Nyong'o ledi krv u žilama

Jordan Peele objavio prvi tralier za film "Us"

▲ Povratak na vrh