Rihanna izbacuje autobiografiju

10.10.2019.

Pjevačica, glumica i poduzetnica izdaje knjigu koju stvara posljednjih 5 godina

Bilo da se radi o kozmetičkim proizvodima, liniji donjeg rublja ili glazbenoj karijeri koja traje već cijelo desetljeće, što god napravila, Rihanna će uvijek gromoglasno zatresti internet do temelja. Pa, naravno, kad je umjetnica i poduzetnica objavila vijest o vizualnoj autobiografiji, internet je gotovo izgorio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phaidon (@phaidonsnaps) on Oct 7, 2019 at 8:18am PDT


Kako tvrdi izdavač Phaidon, knjigom će detaljno opisati sve od svog djetinjstva na Barbadosu do mnogih ikoničnih svjetskih turneja, sve do ranije neviđenih i intimnih fotografija. Rihannine će 504 stranice, najavljuju, zbog dimenzija i debljine korica i kvalitete papira težiti oko šest kilograma i biti će ispunjene s preko 1000 slika. Ako pak ne želite svoj primjerak držati na stoliću, Phaidon i Rihanna surađuju s braćom Haas na tri ograničena izdanja s tri stalka, svakim većim i impresivnijim od prethodnog. Jedan je po uzoru na pjevačicine ruke, jedan u pozlaćenom izdanju i ,”Ultra Luxury Supreme” stalak, pod nazivom ”Stoner”, koji se može pohvaliti da je zapravo mramorni postament – jer kad ste Rihanna, možete učiniti apsolutno sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phaidon (@phaidonsnaps) on Oct 8, 2019 at 5:49am PDT


“Tako sam uzbuđena što dijelim ovu zbirku nevjerojatnih slika!”, izjavila je. ”Vrlo sam zahvalna talentiranim fotografima i umjetnicima koji su dali svoj doprinos. Na knjizi radimo više od pet godina i stvarno sam sretna što ju konačno mogu podijeliti sa svima”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phaidon (@phaidonsnaps) on Oct 9, 2019 at 6:13am PDT


 

Piše: D.M.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Nema predaha za Rihannu. Savage X Fenty ima novu kampanju.

Kako izgleda nova Rihannina kolekcija donjeg rublja?

Rihanna ima novu i jako seksi kolekciju donjeg rublja

Izašla je nova Savage X Fenty kolekcija

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh